طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است که در کشورمان بسیار مرسوم است و باعث مجلسی تر شدن برنج می شود. برنج را به روش …

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه چلو گوشت چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی …

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز اصیل مجلسی و خوشمزه رستورانی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز خورش لوبیا سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این خورش را می …

طرز پنیر سوخاری

طرز تهیه پنیر سوخاری پنیر موزارلا سوخاری ساده پنیر کممبر سوخاری چوبی xvc jidi  kdv s ohvd

پنیر سوخاری یکی از انواع غذاهای سوخاری پر طرفدار و بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود. از پنیر سوخاری علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک وعده ساده مانند شام و ناهار استفاده کنیمف می توانیم به عنوان یک پیش غذای خوشمزه خوشمزه و مجلسی نیز استفاده کنیم. اگر عاشق غذاهایی سوخاری باشید حتما با بشقاب سوخاری که فست فودها ارائه می دهند آشنایی دارید، در این نوع بشقاب ها از انواع غذاهای سوخاری استفاده می شود. در صورت تمایل می توانید پنیر سوخاری را در کنار غذاهای مانند مرغ سوخاری به عنوان دورچین هم استفاده کنید،  برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پنیر سوخاری
پنیر کمبر یا موزارلا1 بسته
تخم مرغ2 عدد
آرد سوخاری1 لیوان
آویشن1 قاشق چایخوری
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی

دستور پخت پنیر سوخاری

مرحله اول

برای تهیه پنیر سوخاری خوشمزه ابتدا پنیر را از داخل بسته بندی بیرون می آوریم وروی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت عمودی با عرض 1/5 سانتیمتر برش می زنیم. به سلیقه خود می توانیم پنیر را به صورت مربع یا مستطیلی برش بزنیم.

مرحله دوم

در این مرحله داخل قابلمه ای که راحت طول پنیرها داخل آن قرار بگیرد روغن سرخ کردنی به صورت شناور در حدود 1/5 سانتیمتر می ریزیم و قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای می شکنیم و با چنکال می زنیم تا از لختگی خارج شود و کاسه را کنار دستمان قرار می دهیم. آرد سوخاری را نیز داخل کاسه ای می ریزیم و آویشن را به آن اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

سپس کنار کاسه تخم مرغ قرار می دهیم. در ادامه پنیرها را ابتدا داخل روغن می کنیم تا کاملا آغشته به آن شود و بعد داخل مخلوط آرد سوخاری قرار می دهیم و می غلتانیم و مجددا داخل تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری قرار می دهیم.

مرحله پنجم

این کار را برای هر تکه پنیر 3 الی 4 مرتبه انجام می دهیم و بعد پنیرهای آماده شده را داخل سینی قرار می دهیم. مطمئن می شویم که روغن به طور کامل داغ شده است، سپس دو تکه از پنیرها را داخل روغن قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس با همان حرارت کم می گذاریم تا سرخ شود. با انبر پنیرها را داخل روغن جا به جا می کنیم تا همه اطراف پنیر سرخ شود. پس از اینکه پنیرها سرخ شدن داخل توری می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.

مرحله هفتم

به همین صورت تمام پنیرها را درون روغن می اندازیم و سرخ می کنیم. در صورتی که توری فلزی نداشتیم از دستمال حوله ای برای گرفتن روغن پنیرها استفاده می کنیم. در پایان پنیر سوخاری را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.