طرز تهیه شیرینی روسی خوشمزه و مجلسی مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه شیرینی روسی
شیرینی روسی یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی جزو شیرینی هایی است که شربت دارد و می توان به راحتی این شیرینی زیبا و خوشمزه را تهیه نمود. این شیرینی را می توان با چای یا قهوه سرو نمود.
مواد لازم شیرینی روسی | |
آرد | ۳۵۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
نمک | یک هشتم قاشق چای خوری |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
شیر | ۱ قاشق غذا خوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۵۰ گرم |
آبلیمو | نیم قاشق چای خوری |
مواد میانی | |
پودر بادام | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
کره | ۲۰ گرم |
مربا پوره شده | ۲ قاشق غذا خوری |
مواد شربت | |
شکر | ۲۰۰ گرم |
آب | ۲۰۰ گرم |
جوهر لیمو | یک هشتم قاشق چای خوری |
دستور پخت شیرینی روسی
فهرست محتوا
مرحله اول
برای تهیه شیرینی روسی خوشمزه یک کاسه بر می داریم. ماست و خامه و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم. در ادامه یک کاسه دیگر برداشته و آرد و کره را با هم با نوک انگشت ورز می دهیم تا شبیه خرده نان شود.
مرحله دوم
سپس وانیل و زرده تخم مرغ و شیر و مخلوط ماست و خامه را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود و پس از اینکه به خوبی یکسدت شد، به دست نچسبد. سپس روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به خمیر استراحت می دهیم.
مرحله سوم
یک کاسه برداشته و مواد میانی را با هم مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید. بین دو کیسه فریزر قرار داده و آن را به ضخامت ۱ میلی متر باز می کنیم. خمیر که استراحت کرد آن را چهن می کنیم. سپس با کاتر دایره ای قالب می زنیم.
مرحله چهارم
لایه مغزی هم با کاتر دایره برش می زنیم. سپس شیرینی را شکل صدف فرم می دهیم و مواد میانی را داخل آن قرار می دهیم. فر را از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله پنجم
سپس کمی آن را چرب می کنیم و شیرینی ها را درون آن می چینیم. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می گذاریم داخل فر با همان دما بپزد. یک قابلمه بر می داریم و شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد و شکر حل شود.
مرحله ششم
سپس جوهر لیمو را اضافه کرده و اجازه می دهیم ده دقیقه هم بجوشد. سپس شربت بار آماده شده را کنار می گذاریم تا کاملا از حرارت بیفتد و سرد شود. شیرینی ها را داخل ظرف سرو چیده و شربت سرد شده را روی آن می ریزیم.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from fateme.d67