طرز تهیه شیرینی رزت کره ای خوشمزه مخصوص عید نوروز
طرز تهیه شیرینی رزت
شیرینی رزت کره ای، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه محسوب می شود. و می توان با تهیه خمیر آن، در سه طعم پسته و فندق قهوه و لیمویی تهیه نمود. این شیرینی تخم مرغ ندارد و می توان در ظرف در دار به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد.
مواد لازم شیرینی رزت | |
کره | ۲۵۰ گرم |
پودر قند | ۵۰ گرم |
آرد | ۲۶۰ گرم |
پودر فندق | ۱ قاشق غذاخوری |
قهوه درشت شده | ۱ قاشق چایخوری |
نشاسته ذرت | ۷۵ گرم |
نمک | ۱ پنس |
پودر پسته | ۱ قاشق غذاخوری |
گل محمدی آسیاب شده | ۱ قاشق چایخوری |
هل | ¼ قاشق چایخوری |
عصاره لیمو زرد | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ¼ قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی زرد | چند قطره |
دستور پخت شیرینی رزت
مرحله اول
برای تهیه شیرینی رزت کره ای خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردیم تا نرم شود. یک کاسه بر می داریم. کره و پودر قند را داخل آن می ریزیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
سپس آرد و نشاسته ذرت و نمک را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. کف سینی فر را کاغذ روغنی می پوشانیم. خمیر را سه قسمت می کنیم. قسمت اول را پسته و هل و گلاب و کمی رنگ سبز می زنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
قسمت دوم را قهوه و پودر فندق می زنیم و مخلوط می کنیم. خمیر سوم را هم عصاره لیمو همراه با آبلیمو و رنگ زرد می زنیم و مخلوط می کنیم. خمیر ها را جدا گانه در قیف با ماسوره ستاره بزرگ می ریزیم و روی سینی فر شکوفه می زنیم.
مرحله چهارم
شکوفه ها را با پودر پسته و دانه قهوه تزیین می کنیم و یک ربع در یخچال استراحت می دهیم. سپس داخل فر گرم شده می گذاریم تا با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ده تا ۱۲ دقیقه با تا زمانی که اطراف آن کمی طلایی شد، بپزد.
- منبع :
- img from parezou