مطالب پر بازدید
خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان روغن آرگان، گنجینه‌ای از خواص فراوان و مزایای بی‌شمار برای سلامتی و زیبایی است که از درختان آرگان، بومی مناطق خشک و نیمه‌خشک مراکش به دست می‌آید. این روغن …

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش فوری

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی خوشمزه و ساده به روش فوری

طرز تهیه شیرینی بیسکویتی شیرینی بیسکوئیتی یکی از انواع شیرینی های ساده و فوری بین المللی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه نان هویج شیک خوشمزه و مخصوص به شکل هویج

طرز تهیه نان هویج شیک خوشمزه و مخصوص به شکل هویج

طرز تهیه نان هویج نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان هویج با مخلوط پوره هویج تهیه می شود. این نان را به …

طرز تهیه شیرینی وینی خوشمزه و مخصوص به روش انگلیسی

طرز تهیه شیرینی وینی

طرز تهیه شیرینی ترد وینی کوکی وینی کره ای انگشتی نسکافه ای زعفرانی کوکیز وینی xvc jidi advdkd  dkd

شیرینی وینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که اصالت آن متعلق به کشورهای اسکاندیناوی می باشد و بیشتر اینکه به عنوان شیرینی شناخته شود، به عنوان یک بیسکوییت مخصوص نوشیدنی های گرم مثل چای یا قهوه محسوب می شود. این شیرینی با نام های دیگری هم مثل آلموند فینگر و انگشت بادامی هم شناخته می شود. این شیرینی به طور معمول به صورت ساده تهیه می شود، ولی در صورت تمایل می توانیم با اضافه کردن موادی مثل زعفران، کاکائو و … طعم آنرا نسبت به ذائقه خود تغییر دهیم، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی وینی
آرد قنادی300 گرم
کره250 گرم
سفیده تخم مرغ40 گرم
پودر قند100 گرم
نمک1 پنس
وانیلیک هشتم قاشق چایخوری

دستور پخت شیرینی وینی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی وینی خوشمزه ابتدا کره و تخم مرغ را 30 دقیقه زودتر از داخل یخچال بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا با دمای محیط سازگار شوند.آرد را از الک رد می کنیم و کنار می گذاریم.کره را داخل کاسه ای قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس پودر قند را داخل کاسه الک می کنیم و وانیل را به مواد می افزاییم و با دورتند همزن برقی 2 دقیقه مواد را خوب می زنیم تا پفکی شوند و به رنگ سفید در بیاید. در ادامه نمک روی سفیده تخم مرغ می ریزیم.

مرحله سوم

سپس به مواد اضافه می کنیم و با دور تند 1 دقیقه مواد را مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به مایه شیرینی اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط می کنیم و در آخرهای افزودن آرد خمیر کمی سفت می شود.

مرحله چهارم

حالا با کمک دست آن را جمع می کنیم و به هر صورت که تمایل داریم خمیر را طرح می دهیم و یا داخل قیف ماسوره 2ِِd رزت یا هر نوع ماسوره موردنظرمان را قرار می دهیم و خمیر را داخل ان می ریزیم و سینی فر را بیرون می آوریم.

مرحله پنجم

سپس فر را روشن می کنیم و روی 160 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم و با کمی فاصله توسط ماسوره رزت روی سینی می زنیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت 15 الی 20 دقیقه شیرینی بپزد.

مرحله ششم

بعد از اینکه شیرینی وینی ها پخته شدند، آن ها را از داخل فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با انواع مغزیجات مانند پودر پسته یا مربا تزئین می کنیم و نوش جان

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 دی 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.