طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی اصفهان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بریانی اصفهان بریانی اصفهان یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به اصفهان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی اصفهانی در ادامه با …

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه و مجلسی مازندرانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خوشمزه و مجلسی مازندرانی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به سلیقه خود با گوشت یا مرغ درست کنید، برای …

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو مجلسی با چاشنی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش به آلو خورش به و آلو یکی از انواع خورش های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی

طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی خوشمزه و مخصوص

اگر روز سختی را پشت سر گذاشته اید و حوصله آشپزی کردن ندارید، امروز برایتان طرز تهیه یک ناهار یا شام سبک را آماده نموده ایم که با طعم خوشمزه اش خستگی روز را در شما از بین برده و انرژی زیادی را به شما خواهد داد. خوراک هندی دوپیازه نخود و لوبیا چیتی، انتخابی فوق العاده برای صبحانه نیز میباشد، پیشنهاد می کنیم که این خوراک را به همراه نان بربری یا سنگک تازه و سبزی های معطر، در آغاز روز میل نمایید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. جالب است بدانید میزان پروتئینی که در لوبیای چیتی، که به “لوبیای رومی” نیز معروف است، وجود دارد از دیگر لوبیاها بیشتر میباشد و همچنین لوبیا چیتی منبع مهمی از آهن، ویتامین ث و دیگر مواد معدنی به حساب میآید. پس اگر به سلامتی خود و عزیزانتان اهمیت زیادی میدهید این خوراک خوشمزه میتواند گزینه مناسبی برایتان باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود۲ لیوان
لوبیا چیتی۲ لیوان
سیب زمینی۱ عدد
پیاز۳ عدد
سیر۵ حبه
زنجبیل رنده شده۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
ماست½ لیوان
ادویه گرام ماسالا۲ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه دوپیازه نخود و لوبیا چیتی

مرحله اول

برای تهیه خوراک دوپیازه لوبیا چیتی و نخود به روش هندی ابتدا میبایست ۵ حبه سیر را شسته و پوست آن را جدا کرده و به خوبی آن را له نمایید. در ادامه سه عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کرده یا رنده کنید.

مرحله دوم

در این مرحله تابه ای را روی گاز قرار داده و کف آن را با روغن چرب نمایید. سپس پیازها را در آن ریخته و خوب تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در ادامه سیرها را به پیازهای درون تابه افزوده و به خوبی تفت دهید تا عطرشان بلند شود.

مرحله سوم

در این مرحله یک قاشق زنجبیل رنده شده را روی مواد ریخته و آن را با زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه طعم دار نمایید. در نهایت دو قاشق چایخوری از ادویه گرام ماسالا و مقداری رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و مجددا تفت دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله، سیب زمینی و یک لیوان حبوبات پخته شده را که از قبل پوره کردید، درون تابه بریزید و به دلخواه ماست را به آن اضافه کنید، در نهایت باقی حبوبات را با مقداری آب درون تابه ریخته و درب آن را بگذارید تا بپزد.

مرحله پنجم

در صورت تمایل میتوانید از آب حبوبات نیز برای پخته شدن خوراک استفاده کنید. هنگامی که مواد درون تابه پخته شدند، آن را از روی گاز بردارید، دقت داشته باشید میزان غلظت خوراک به دلخواه خودتان است.

مرحله ششم

اگر تمایل دارید آن را با نان میل کنید بایستی خوراک غلیظ تر باشد و اگر بخواهید انرا به صورت ترید شده سرو کنید، باید آب بیشتری داشته باشد. برای تزیین این خوراک هندی خوشمزه میتوانید از لیموی تازه و سبزیجات معطر استفاده کنید. نوش جان.

نکات تهیه دو پیازه نخود و لوبیا

ادویه گرام ماسالا، ادویه ای هندی است که به دلیل ترکیبات آن تاثیرات فوقالعادهای در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و متابولیسم بدن دارد. شما میتوانید آن را از عطاری و فروشگاه های ادویه جات تهیه نمایید.

به یادداشته باشید که حتما حبوبات را قبل از مصرف چندین ساعت در آب قرار داده تا نفخ آن از بین برود. آب آن را در طی این مدت چندبار عوض کنید. قابل ذکر میباشد که لوبیا چیتی به دلیل نفخ کمتری که نسبت به دیگر لوبیاها دارد در مدت زمان کمتری بایستی در آب خیس شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.