طرز تهیه پاناکوتای انار خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه پاناکوتای انار خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه پاناکوتای انار پاناکوتای انار یکی از دسر های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی همراه باشید. …

طرز تهیه ژله بستنی آسان و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ژله بستنی آسان و مجلسی به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه ژله بستنی ژله بستنی یکی از دسرهای بسیار پرطرفدار و محبوب ایرانی است که بیشتر برای مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه بستنی سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه بستنی سوخاری خوشمزه و مخصوص به روش تهرانی

طرز تهیه بستنی سوخاری بستنی سرخ کرده یک دسر شیک و مجلسی است با طعم متفاوت که می تواند جایگزینی مناسب برای دسرهای تکراری باشد. در این روش بستنی را به گونه …

طرز تهیه شله خرمایی

طرز تهیه شله خرمایی با شیره خرما و آرد گندم به روش بوشهری

شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان می باشد که به صورت داغ سرو می شود. این دسر خوشمزه به دلیل اینکه با خرما درست می شود، می تواند به عنوان یک میان وعده مقوی مورد استفاده قرار بگیرد. این دسر خوشمزه شباهت زیادی به رنگینک دارد و تقریبا ساده شده رنگینک می باشد، زیرا رنگینک به همراه مغز گردو تهیه می شود و دسری مجلسی تر محسوب می شود. این دسر خوشمزه به دلیل اینکه دارای طبع گرم می باشد معمولا به همراه غذاهای دریایی سرو می شود و می توانیم آنرا در کنار غذاهایی مانند سبزی پلو با ماهی سرو کنیم، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی و فرهنگی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خرمای بدون پوست۱ لیوان
آرد سبوس دار۱ لیوان
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
گلاب۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه شله خرمایی

مرحله اول

برای تهیه شله خرمایی مجلسی به روش جنوبی ابتدا هسته های خرما را بیرون می آوریم ( اگر خرما پوست دارند بهتر است پوست شان را بگیرید ) و خرماها را داخل قابلمه ای می ریزیم و ۳ لیوان آب جوش روی آن ها می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خرما ها نرم شوندبعد خرماهای نرم شده را در پارچ مخلوط کن می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم و یا با گوشتکوب خوب خرماها را می کوبیم تا له شوند.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت کم قرار می دهیم و آرد سبوس دار را داخل آن می ریزیم. سپس به طور مداوم تفت می دهیم تا آرد به رنگ نخودی بشود و پوره خرما را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

اگر دوست داشتید روغن مایع را در اینجا به مواد می افزاییم و در آخر گلاب را نیز اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. حالا مجددا همگی مواد را مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا به قوامی مثل قوام فرنی برسد

مرحله پنجم

اگر مایه شله خرمایی سفت شده بود کمی آب جوش روی مواد می ریزیم تا غلظت کم شود. در پایان تابه را از روی حرارت بر می داریم و شله خرمایی آماده شده را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین می کنیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.