طرز تهیه کیک خیس خوشمزه و ترکیه ای به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک خیس خوشمزه و ترکیه ای به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک خیس کیک خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این دستور …

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و ترد خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد. این شیرینی خوشمزه هم تقریبا با روشی که شیرینی گردویی …

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ظاهری شبیه …

طرز تهیه شیرینی آب دندون

طرز تهیه شیرینی نخودچی آب دندون شمالی شیرینی برنجی چرا آب دندون سفت میشود خانگی طرز تهیه شیرینی شمالی

شیرینی آب دندون یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه بافتی شبیه نان برنجی دارد و به همین دلیل برخی افراد آنرا به عنوان نان برنجی شمالی می شناسند. اصالت این شیرینی خوشمزه متعلق به استان مازندران می باشد و با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. مثلا اگر بخواهیم این شیرینی خوشمزه را با طعم زنجبیلی درست کنیم، کافیست مقداری پودر زنجبیل یا رنده زنجبیل تازه به مواد آن اضافه کنیم. این شیرینی خوشمزه در استان های شمالی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود و در اعیاد از آن برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی آبدندون
آرد برنج1.5 پیمانه
آرد سفید قنادی½ پیمانه
روغن صاف قنادی1 پیمانه (180 گرم)
پودر قند½ پیمانه
زرده تخم مرغ1 عدد
وانیل¼ قاشق چایخوری
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
پودر هل1 قاشق مرباخوری

دستور پخت شیرینی آب دندون

مرحله اول

برای تهیه شیرینی آب دندون خوشمزه شمالی ابتدا پودر قند را داخل کاسه ای می ریزیم و روغن صاف قنادی را به آن اضافه می کنیم، سپس با همزن دور متوسط آن ها را می زنیم تا به رنگ کرم و پوک شود.

مرحله دوم

بعد زرده را به همراه هل و وانیل به مواد می افزاییم و مجددا همزن را روشن می کنیم و مواد را می زنیم تا سبک شود. بیکینگ پودر را به آرد برنج اضافه می کنیم و آرد قنادی را نیز اضافه می کنیم و از الک رد می کنیم.

مرحله سوم

سپس به مواد می افزاییم و دستمان را چرب می کنیم و خمیر را ورز می دهیم. توجه دشاته باشید که خمیر حالت چسبندگی دارد به هیچ عنوان آرد اضافی اضافه نکنید. در ادامه خمیر را داخل نایلون قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا به مدت 12 ساعت استراحت کند.بعد از اینکه خمیر استراحت کرد روی صفحه کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را قرار می دهیم و روی صفحه پهن می کنیم تا به ضخامت نیم الی 1 سانتیمتر بشود.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را قالب می زنیم و با دست به صورت دایره به آن شکل می دهیم و سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کینم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه گرم شود.

مرحله ششم

کف سینی کاغذ روغنی قرار می دهیم و خمیرهای دایره ای را روی سینی با فاصله قرار می دهیم و روی آن ها هر نوع شکلی که دوست داریم ایجاد می کنیم.فرچه را داخل زعفران دم کرده می زنیم و روی آن ها می کشیم.

مرحله هتفم

کمی کنجد نیز روی آن ها می پاشیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا با همان دمای قید شده در بالا به مدت 10 الی 15 دقیقه شیرینی ها بپزند.شیرینی ها بعد از پخته شدن از داخل فر بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظر می چینیم.نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 بهمن 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.