طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی با پنیر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی با پنیر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و سالم است که به عنوان یک پیش غذا بین المللی در سراسر دنیا شناخته می شود. یکی …

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ خوشمزه و ساده با خمیر آماده یا خانگی

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه مرغ سوخاری مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه که در …

طرز تهیه زیره جوش

طرز تهیه زیره جوش اراکی خواص زیره جوش فواید زیره جوش تزیین زیره جوش عروس زیره جوش در بارداری آموزش زیره جوش ارومیه xvc jidi cdvi   a

زیره جوش یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۲ لیوان
روغن مابع۱ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده¼ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
پودر گل محمدی¼ قاشق چایخوری
مغزیجات خام۱ لیوان

دستور پخت زیره جوش

مرحله اول

برای تهیه زیره جوش خوشمزه ابتدا روغن ها را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شوند. آرد را الک می کنیم و به روغن داغ شده کم کم اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

چیزیکه قابل اشاره است در اینجا این است که رنگ آرد نباید تغییر محسوسی کند، فقط در حدی باید تفت دهیم که طعم خامی آرد گرفته شود. بعد پودر هل،دارچین،زردچوبه،زیره،پودر گل محمدی و زعفران را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا حدودا ۳۰ ثانیه مواد را تفت می دهیم تا آرد با ادویه ها طعم دار و به طور کامل مخلوط شود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و شکر را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا شکر سفت نشود.

مرحله چهارم

در این مرحله مغزیجات خام (پسته، بادام، گردو، فندق و…) را نیز قابلمه می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا مغزیجات با کل زیره جوش آمیخته شود. زیرجوش را در ظرف مورد نظر می ریزیم و داغ و گرم نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.