مطالب پر بازدید امروز
کیف زنانه دوشی گرد مشکی

کیف زنانه دوشی گرد مشکی؛ اگر اهل ست زدن هستی حتما این مدل ها رو ببین!

کیف زنانه دوشی گرد مشکی وقتی حرف از کیف زنانه دوشی گرد مشکی می‌زنیم، انگار داریم از یکی از اون آیتم‌های اساسی حرف می‌زنیم که همه‌جا میشه دیدش. این کیف‌ها معمولاً هم …

جدیدترین مدل اورال لمه شاین

جدیدترین مدل اورال لمه شاین فوق العاده شیک؛ تو مراسم ها مثل ستاره بدرخشید!

جدیدترین مدل اورال لمه شاین جدیدترین مدل اورال لمه شاین، برای دختران و بانوان ایرانی که به دنبال لباس شیک و راحت برای دورهمی‌های دوستانه و مجالس هستند، گزینه‌ای عالی است. این …

مدلهای متنوع کلمن های سرو شربت جدید

مدلهای متنوع کلمن های سرو شربت جدید؛ کلی مدل شیک و جذاب برای کدبانوهای ایرانی

مدلهای متنوع کلمن های سرو شربت جدید آقا این مدلهای متنوع کلمن های سرو شربت جدید، واقعاً کار ما رو راحت کردن. از وقتی اومدن تو بازار، مهمونی‌ها یه رنگ و بوی …

طرز تهیه سالاد کاب خوشمزه و مخصوص به روش روسیه ای

طرز تهیه سالاد کاب

طرز تهیه سالاد کاب روسی خوشمزه و مخصوص

سالاد کاب یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور روسیه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم سالاد کاب
تخم مرغ۴ عدد
ژامبون مرغ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه قرمز۱ عدد
کنسرو ذرت۱ لیوان
خیار۲ عدد
پیازچه۳ ساقه
شوید تازه۱ مشت
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کاب

مرحله اول

برای تهیه سالاد کاب خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آبپز شوند. پس از اینکه تخم مرغ ها پختند، پوست آنها را جدا می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله ژامبون مرغ را به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای و خیار را نیز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از خیار معمولی از خیارشور هم در این سالاد استفاده کنیم که سلیقه ای می باشد. حالا پیازچه را به صورت حلقه ای ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی مواد می افزاییم.

مرحله چهارم

به این سالاد پیاز هم می توانیم اضافه کنیم که در صورت تمایل دو عد پیاز کوچک را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه کنسرو نخود فرنگی را به همراه تخم مرغ خرد شده اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا به آرامی مواد سالاد را با هم مخلوط می کنیم، به دلیل اینکه تخم مرغ ها بافت لطیفی دارد ممکن است له شود، پس بهتر است مخلوط کردن مواد را با آرامش انجام دهیم تا سالادمان علاوه بر طعم خوب ظاهر خوبی نیز داشته باشد.

مرحله ششم

برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به هرماه شوید خرد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب می کنیم، سپس به مواد سالاد اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد.

مرحله هفتم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سالاد جا بیفتد، سپس سرو می کنیم. در صورتی که بخواهیم سالاد را چند ساعت بعد سرو کنیم، بهتر است یک ساعت قبل از سرو سس را اضافه کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 12 آبان 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.