طرز تهیه ژله شطرنجی خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

طرز تهیه ژله شطرنجی خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

طرز تهیه ژله شطرنجی این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از بستنی و ژله های دو رنگ به صورت دو لایه تهیه می شود. رنگ ها به گونه ای …

طرز تهیه دسر عیش السرایا خوشمزه و مخصوص عربی

طرز تهیه دسر عیش السرایا خوشمزه و مخصوص عربی

طرز تهیه دسر عیش السرایا دسر عیش السرایا یکی از انواع دسرهای خوشمزه عربی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر عیش السرایا در ادامه با سایت …

طرز تهیه شله خرمایی اصیل بوشهری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شله خرمایی اصیل بوشهری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه شله خرمایی شله خرمایی یکی از دسرهای سنتی و بسیار خوشمزه شهرهای جنوب کشورمان می باشد که به صورت داغ سرو می شود. این دسر خوشمزه به دلیل اینکه با …

طرز تهیه پاناکوتای انار

طرز تهیه پاناکوتای انار در قالب ساناز سانیا برای 10 نفر xvc jidi  hkh  jhd hkhv

پاناکوتای انار یکی از دسر های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم پاناکوتای انار
شیر۱٫۵ پیمانه
شکر½ پیمانه
پودر ژلاتین۲۰ گرم
خامه صبحانه۴۰۰ گرم
اناربه مقدار کافی
ژله انار۱ بسته

دستور تهیه پاناکوتای انار

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتای انار خوشمزه ابتدا پودر ژله را با ۱ لیوان آب داغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب کتری یا سماور به روش بن ماری قرار می دهیم و هم می زنیم تا پودر ژله به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

حالا ظرف هایی که برای سرو دسر در نظر گرفته ایم را جلوی دستمان قرار می دهیم و ژله را داخل ظرف ها می ریزیم، به صورت که ژله نیمی از حجم ظرف ها را بگیرد، سپس ظرف ها را در یخچال قرار می دهیم تا ژله ها سفت شوند.

مرحله سوم

حالا به سراغ اماده کردن پاناکوتا می رویم، برای این منظور شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود، سپس خامه را اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا خامه و شیر کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه شیر به خوبی گرم شد (توجه داشته باشید که شیر نباید به نقطه جوش برسد) ژلاتین را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا ژلاتین به طور کامل در شیر حل شود، سپس شکر را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و مایه پاناکوتا را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. حالا ظرف های حاوی ژله را از یخچال خارج می کنیم و پاناکوتای خنک شده را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مجددا دسر را در یخچال قرار می دهیم. توجه داشته باشید که اگر پاناکوتا را به صورت داغ روی ژله های بریزیم، ظاهر ژله ها خراب می شود. در پایان پس از اینکه پاناکوتا هم خودش را گرفت، دانه های انار را روی دسر می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.