طرز تهیه پودینگ فندقی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ فندقی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه پودینگ فندقی پودینگ یکی از دسرهای معروف و خوشمزه است که به راحتی قابل تهیه است. این دسر بر پایه شیر است که با کمک نشاسته ذرت و در مواردی، …

طرز تهیه دسر شیر خرما خوشمزه و مقوی به روش مجلسی

طرز تهیه دسر شیر خرما خوشمزه و مقوی به روش مجلسی

طرز تهیه دسر شیر خرما شیر خرما به عنوان یک نوشیدنی از قدیم مورد توجه افراد زیادی بوده است. دسر شیر خرما با همان طعم شیر خرما را دارد که با استفاده …

طرز تهیه دسر موکا خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی

طرز تهیه دسر موکا خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی

طرز تهیه دسر موکا دسر موکا یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله چی شی …

طرز تهیه پاناکوتای انار

طرز تهیه پاناکوتای انار در قالب ساناز سانیا برای 10 نفر xvc jidi  hkh  jhd hkhv

پاناکوتای انار یکی از دسر های خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم پاناکوتای انار
شیر۱٫۵ پیمانه
شکر½ پیمانه
پودر ژلاتین۲۰ گرم
خامه صبحانه۴۰۰ گرم
اناربه مقدار کافی
ژله انار۱ بسته

دستور تهیه پاناکوتای انار

مرحله اول

برای تهیه پاناکوتای انار خوشمزه ابتدا پودر ژله را با ۱ لیوان آب داغ داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی حرارت بخار آب کتری یا سماور به روش بن ماری قرار می دهیم و هم می زنیم تا پودر ژله به طور کامل حل شود.

مرحله دوم

حالا ظرف هایی که برای سرو دسر در نظر گرفته ایم را جلوی دستمان قرار می دهیم و ژله را داخل ظرف ها می ریزیم، به صورت که ژله نیمی از حجم ظرف ها را بگیرد، سپس ظرف ها را در یخچال قرار می دهیم تا ژله ها سفت شوند.

مرحله سوم

حالا به سراغ اماده کردن پاناکوتا می رویم، برای این منظور شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود، سپس خامه را اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم تا خامه و شیر کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه شیر به خوبی گرم شد (توجه داشته باشید که شیر نباید به نقطه جوش برسد) ژلاتین را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا ژلاتین به طور کامل در شیر حل شود، سپس شکر را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه شکر به طور کامل حل شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و مایه پاناکوتا را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. حالا ظرف های حاوی ژله را از یخچال خارج می کنیم و پاناکوتای خنک شده را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مجددا دسر را در یخچال قرار می دهیم. توجه داشته باشید که اگر پاناکوتا را به صورت داغ روی ژله های بریزیم، ظاهر ژله ها خراب می شود. در پایان پس از اینکه پاناکوتا هم خودش را گرفت، دانه های انار را روی دسر می ریزیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.