طرز تهیه ژله شطرنجی خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

طرز تهیه ژله شطرنجی خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

طرز تهیه ژله شطرنجی این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از بستنی و ژله های دو رنگ به صورت دو لایه تهیه می شود. رنگ ها به گونه ای …

طرز تهیه دسر محلبی رولی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دسر محلبی رولی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دسر محلبی رولی دسر محلبی رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از آرد و …

طرز تهیه دسر کاسترد لیمویی بسیار خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه دسر کاسترد لیمویی بسیار خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه دسر کاسترد لیمویی دسر کاسترد لیمویی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و جدید بین المللی است که می تواند در مجالس جایگزین دسرهای تکراری شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه پاناکوتای انبه

پاناکوتا با ژله انبه طرز تهیه پاناکوتا آماده با ژله دسر پاناکوتا لیوانی طرز تهیه ی انواع دسر با انبه

پاناکوتای انبه یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که می توانید از آن در مجالس خود استفاده کنید. این دسر خوشرنگ علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، به دلیل ظاهر شیکی که دارد برای مجالس و مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاناکوتای انبه در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر
انبه۲ عدد متوسط
ژله انبه۲ بسته
شیر۳ پیمانه
شکرسه چهارم پیمانه
زعفران۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین۲ قاشق سوپخوری
خامه پاکتی۱ بسته

دستور تهیه پاناکوتا انبه

مرحله اول

ابتدا پوست انبه ها را می گیریم، سپس گوشت میوه انبه را داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم تا به صورت پوره در بیاید. در ادامه پوره انبه را به همراه شیر، شکر و پودر ژلاتین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا باید مواد را به صورت متداوم هم بزنیم تا شکر و ژلاتین به صورت کامل حل شوند. نکته مهم در این مرحله این است که به هیچ وجه نباید جوشیده شوند و در حد گرم شدن کافی است. حالا حرارت را خاموش می کنیم و زعفران را نیز اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

اضافه کردن زعفران اختیاری است، اگر دوست دارید دسر شما خوشرنگ تر شود از زعفران استفاده کنید. حالا قابلمه را به مدت ۵ دقیقه کنار می گذاریم تا دمای مواد کمتر شود. حالا خامه را داخل یک ظرف جادار کمی با چنگال مخلوط می کنیم تا باز شود.

مرحله چهارم

در ادامه نیم از مخلوط پوره انبه را به خامه اضافه می کنیم تا خوب میکس شوند سپس باقیمانده مخلوط پوره انبه را اضافه می کنیم و مواد را خوب میکس می کنیم تا مواد دسر گلوله نشوند. حالا دسر را داخل لیوان های شفاف می ریزیم.

مرحله پنجم

باید تا نیمه لیوان های را از پاناکوتا پر کنیمف چون می خواهیم نصف دیگر لیوان ها را با ژله انبه پر کنیم. دسرهای داخل لیوان را داخل یخچال قرار می دهیم تا کمی سفت شوند سپس در یک ظرف مناسب ۲ لیوان آب جوش می ریزیم و ژله ها را در آب جوش حل می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه ژله به طور کامل در آب جوش حل شد، اجازه می دهیم دمای مایع ژله پایین بیاید و خنک شود، سپس لیوان های پاناکوتا را از یخچال خارج می کنیم و با ژله روی لیوان ها را پر می کنیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم تا ژله ها بسته شوند.

مرحله هفتم

حالا تقریبا دسر ما آماده است فقط باید صبر کنیم که ژله ها سفت شوند. پس از اینکه ژله بسته شدند لیوان ها را از یخچال خارج می کنیم و با تکه های انبه و گیلاس ( یا هر میوه ای که دوست دارید ) تزیین می کنیم و مجددا تا زمان سرو داخل یخچال قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.