طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر شمالی خوشمزه و مجلسی با پنیر پیتزا

طرز تهیه بادمجان شکم پر بادمجان شکم پر یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمالی و شمال غرب کشور می باشد. این …

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه استانبولی پلو استانبولی پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به دلخواه می توانیم با گوشت …

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه خوشمزه با گوشت و برنج به روش اصیل بوشهری

طرز تهیه کبه عربی کبه یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان طرفداران بسیار دارد، برای مشاهده این آموزش اشپزی در ادامه با چی شی …

طرز تهیه پفک سیب زمینی

طرز تهیه پفک سیب زمینی خانگی خوشمزه در منزل هندی

پفک سیب زمینی یکی از انواع میان وعده های بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پفک سیب زمینی
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
آرد گندم۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
آبیک سوم لیوان
تخم مرغ۱ عدد
سبزی خشک۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه و پودر سیربه مقدار کافی
آویشن و فلفل قرمزبه مقدار کافی

دستور تهیه پفک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پفک سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را به صورت حبه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب مقداری آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب جوش آمد، سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدودا به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش بماند، سپس سیب زمینی ها را تست می کنیم و در صورت که پخته بودند آبکشی می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با گوشتکوب کاملا له می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ را به همراه سبزی خشک، آب، سس کچاپ، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن و فلفل قرمز داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آرد و بکینگ پودر را به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه سیب زمینی له شده را به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا با هم به خوبی مخلوط و ترکیب شوند.

مرحله پنجم

در پایان مایه پفک باید نه خیلی شل باشد، نه خیلی سفت که نتوانیم آنرا قیف بزنیم. در صورتی که مایه پفک سفت بودف کمی آب اضافه می کنیم و در صورتی که شل و آبکی بود می توانیم کمی آرد اضافه کنیم تا منسجم شود.

مرحله ششم

در این مرحله مایه پفک را درون یک قیف یک بار مصرف می ریزیم و له قیف را یک برش خیلی کوچک می زنیم. در ادامه یک تابه گود روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم که پفک ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله هفتم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، مایه پفک را به اندازه دلخواه داخل روغن داغ قیف می زنیم و اجازه می دهیم پفک ها به صورت یکدست سرخ شوند، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 15 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.