طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز ساده و فوق العاده خوشمزه تبریزی

طرز تهیه کوکو لوبیا سبز کوکو لوبیا سبز یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه و مجلسی حرفه ای به روش جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خوشمزه و مجلسی حرفه ای به روش جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی با پنیر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و رستورانی با پنیر

طرز تهیه سیب زمینی تنوری سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه و سالم است که به عنوان یک پیش غذا بین المللی در سراسر دنیا شناخته می شود. یکی …

طرز تهیه چیپس

دانلود طرز تهیه چیپس خانگی در فر خلالی در مایکروفر مزمز با بکینگ پودر در کارخانه فلفلی و پنیرخلالی پفکی

چیپس سیب زمینی یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که با روش خانگی می توانید آنرا سالم تر درست کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنیبه مقدار کافی

دستور تهیه چیپس خانگی

مرحله اول

برای تهیه چیپس ساده ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم و آنها را خوب می شوییم، سپس داخل یک کاسه بزرگ مقداری آب و یخ می ریزیم. حالا باید سیب زمینی ها را به صورت یکدست و یک اندازه با قطر نازک مناسب برای چیپس برش بزنیم.

مرحله دوم

می توانید برای برش زدن سیب زمینی ها از شابلون های مخصوص چیپس استفاده کنید یا اینکه به صورت چشمی با یک کارد تیز برش بزنید. حالا سیب زمینی های ورقه ای شده را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در کاسه حاوی آب و یخ قرار می دهیم تا بافت سیب زمینی ها سفت شود.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان سیب زمینی ها را آبکش می کنیم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. توجه داشته باشید که در زمان آبکش کردن سیب زمینی ها به هیچ وجه آب روی سیب زمینی ها باز نکنید و فقط اجازه دهید آب اضافی سیب زمینی ها خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله به اندازه دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی ها می پاشیم، البته می توانیم پس از سرخ کردن هم نمک و فلفل سیاه را اضافه کنیم. حالا داخل یک قابلمه مناسب یا سرخ کن به اندازه ای روغن می ریزیم که چیپس ها در روغن شناور باشند.

مرحله پنجم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد سیب زمینی ها را به روغن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خشک و طلایی شوند. در ادامه چیپس های سرخ شده را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن اضافی موجود در چیپس ها خارج شد آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و جعفری خرد شده را روی چیپس ها می ریزیم. برای خوشمزه تر شدن چیپس می توانیم مقداری پودر آویشن هم روی آن بپاشیم و به همراه سس کچاپ سرو کنیم.

نکات تهیه چیپس خانگی

روغن مخصوص سرخ کردن چیپس

برای سرخ کردن چیپس حتما از روغن سرخ کردنی برندهای شناخته شده استفاده کنید، چون روغن خوراکی جذب بیشتری داره و ممکن است چیپس های شما را نرم کند، ولی روغن مخصوص سرخ کردنی جذب خیلی کمتری به سیب زمینی ها دارد و باعث می شود چیپس ها خشک شوند.

چیپس فلفلی تند و آتشین

در صورتی که می خواهید چیپس شما طعم فلفلی و تند داشته باشد پس از اینکه روغن را داخل تابه ریختید، به اندازه ای که تمایل دارید فلفل قرمز و فلفل سیاه تند داخل روغن داغ شده بریزیدف سپس سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید تا سرخ شوند.

چیپس رژیمی

همانطور که مطمئنا می دانید سرخ کردن سیب زمینی ها باعث افزایش کالری می شود و به همین دلیل در صورتی که می خواهید چیپس را به صورت رژیمی تهیه کنید توصیه ما تهیه سیب زمینی تنوری است. برای مشاهده آموزش سیب زمینی تنوری به مقاله زیر مراجعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.