طرز تهیه زیتون کبابی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه زیتون کبابی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه زیتون کبابی زیتون یکی از شوریجاتی هست که خیلی طرفدار دارد. معمولا زیتون شور و زیتون پرورده در مغازه ها یافت می شود. جدیدا زیتون کبابی نیز در سر بعضی …

طرز تهیه چیپس گلابی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه چیپس گلابی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه چیپس گلابی میوه‌های خشک یکی از بهترین میان وعده‌ های غذایی هستند که می ‌توان در طول روز از آن ‌ها استفاده کرد. هم چنین باعث حساسیت و آلرژی یا …

طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ

طرز تهیه مربای هویج خوشمزه و مجلسی شفاف و خوشرنگ

طرز تهیه مربای هویج مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود. مربای هویج یکی …

طرز تهیه کنسرو گوجه کبابی

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده روژین هواگیری کبابی ksv i tvk d

کنسرو گوجه کبابی یکی از انواع چاشنی های خوشمزه بین المللی است که برای انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت آنلاین چی شی همراه باشید.

مواد لازم کنسرو گوجه فرنگی کبابی
گوجه فرنگی۲٫۵ کیلوگرم
سیر۱ بوته
شکر۱ قاشق مرباخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
آویشنبه مقدار کافی
روغن زیتونبه مقدار کافی

دستور تهیه کنسرو گوجه کباب شده

مرحله اول

برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی کبابی ابتدا گوجه فرنگی های مناسب باید انتخاب کنیم. برای این منظور بهتر است از گوجه فرنگی های بیضی شکل که مناسب رب هستند استفاده کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم.

مرحله دوم

حالا هر نصف گوجه فرنگی را به سه قسمت تقسیم می کنیم، سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه داخل سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و گوجه های خرد شده را داخل سینی فر می چینیم.

مرحله سوم

در ادامه نمک و شکر را ترکیب می کنیم و روی گوجه فرنگی ها می پاشیم و آنها را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر که از قبل گرم شده است قرار می دهیم تا گوجه ها کباب شوند. پس از اینکه گوجه فرنگی ها کباب شدند آنها را از فر خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا صبر می کنیم تا گوجه فرنگی ها خنک شوند. در ادامه نصف شیشه ها را با گوجه فرنگی پر می کنیم و روی گوجه فرنگی ها را ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، مقداری آویشن و چند حبه سیر می ریزیم، سپس نصف دیگر شیشه ها را با گوجه فرنگی پر می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مجددا روی گوجه فرنگی ها ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، چند حبه سیر و مقداری پودر آویشن می پاشیم و درب شیشه ها را محکم می بندیم تا هوا وارد شیشه ها نشود. حالا به سراغ مرحله هواگیری کنسروها می رویم.

مرحله ششم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس شیشه ها را به صورت برعکس درون آب قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا شیشه ها را به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم تا هواگیری شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله شیشه ها را از آب جوش خارج می کنیم و پس از خشک کردن روی یک پارچه می چینیم. حالا پس از ۳۰ دقیقه شیشه ها را بررسی می کنیم و در صورتی که نشتی نداشتند آنها را در جای خنک مثل یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 شهریور 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.