طرز تهیه کنسرو گوجه کبابی خوشمزه و سالم با ماندگاری بالا
طرز تهیه کنسرو گوجه کبابی
کنسرو گوجه کبابی یکی از انواع چاشنی های خوشمزه بین المللی است که برای انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت آنلاین چی شی همراه باشید.
مواد لازم کنسرو گوجه فرنگی کبابی | |
گوجه فرنگی | ۲٫۵ کیلوگرم |
سیر | ۱ بوته |
شکر | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک | ۱ قاشق مرباخوری |
آویشن | به مقدار کافی |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
دستور تهیه کنسرو گوجه کباب شده
مرحله اول
برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی کبابی ابتدا گوجه فرنگی های مناسب باید انتخاب کنیم. برای این منظور بهتر است از گوجه فرنگی های بیضی شکل که مناسب رب هستند استفاده کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم.
مرحله دوم
حالا هر نصف گوجه فرنگی را به سه قسمت تقسیم می کنیم، سپس فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ادامه داخل سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و گوجه های خرد شده را داخل سینی فر می چینیم.
مرحله سوم
در ادامه نمک و شکر را ترکیب می کنیم و روی گوجه فرنگی ها می پاشیم و آنها را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر که از قبل گرم شده است قرار می دهیم تا گوجه ها کباب شوند. پس از اینکه گوجه فرنگی ها کباب شدند آنها را از فر خارج می کنیم.
مرحله چهارم
حالا صبر می کنیم تا گوجه فرنگی ها خنک شوند. در ادامه نصف شیشه ها را با گوجه فرنگی پر می کنیم و روی گوجه فرنگی ها را ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، مقداری آویشن و چند حبه سیر می ریزیم، سپس نصف دیگر شیشه ها را با گوجه فرنگی پر می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مجددا روی گوجه فرنگی ها ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون، چند حبه سیر و مقداری پودر آویشن می پاشیم و درب شیشه ها را محکم می بندیم تا هوا وارد شیشه ها نشود. حالا به سراغ مرحله هواگیری کنسروها می رویم.
مرحله ششم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس شیشه ها را به صورت برعکس درون آب قرار می دهیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا شیشه ها را به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم تا هواگیری شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله شیشه ها را از آب جوش خارج می کنیم و پس از خشک کردن روی یک پارچه می چینیم. حالا پس از ۳۰ دقیقه شیشه ها را بررسی می کنیم و در صورتی که نشتی نداشتند آنها را در جای خنک مثل یخچال نگهداری می کنیم.
- منبع :
- img from zhrseyma