طرز تهیه بادام شور بو داده خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بادام شور بو داده خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بادام شور بادام شور یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. در این روش بادام با روشی خاص …

طرز تهیه عصاره پای مرغ سالم و مقوی بدون بو به روش خانگی

طرز تهیه عصاره پای مرغ سالم و مقوی بدون بو به روش خانگی

طرز تهیه عصاره پای مرغ پای مرغ یکی از غنی ترین منابع کلسیم و ویتامین دی است و حاوی مواد معدنی و پروتئین و ویتامین هاست. همچنین پای مرغ خاصیت جوانسازی و …

طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای کامکوات خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه مربای کامکوات مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. اگر به دنبال تهیه صبحانه های متنوع و …

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی

طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی نی نی سایت که سبز بماند دلپذیر طرز فریز کردن نخود فرنگی علت چروک شدن نخود فرنگی در خانه

با تهیه کنسرو نخود فرنگی خانگی هم خیالمان از کیفیت نخود فرنگی راحت است، هم در هزینه ها صرفه جویی می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم کنسرو نخودفرنگی
نخود فرنگی۱ کیلوگرم
سرکه۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
آببه مقدار کافی

دستور پخت کنسرو نخود فرنگی

مرحله اول

ابتدا نخود فرنگی ها را از غلاف خارج می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس نخود فرنگی های دان شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و تا روی نخود فرنگی ها آب می ریزیم. حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب جوش امد حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم نخود فرنگی ها به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بپزند. پس از اینکه ۳۰ دقیقه از پخت نخود فرنگی ها گذشت آنها را تست می کنیم و اگر پخته بودند، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله سوم

اگر نخود فرنگی ها نپخته بودند باید اجازه دهیم مدت بیشتری روی حرارت بمانند تا بپزند. پس از اینکه پخت نخود فرنگی ها کاملا شد، اجازه می دهیم از حرارت بیفتند و کمی خنک شوند سپس سرکه و نمک را اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که اگر زمانی که نخود فرنگی ها خیلی داغ هستند سرکه و نمک را اضافه کنید رنگ نخود فرنگی ها تغییر می کند. حالا نخود فرنگی ها را داخل ظرف های شیشه ای با درب فلزی می ریزیم و تا روی نخود فرنگی را با آب پر می کنیم.

مرحله پنجم

حالا درب شیشه ها را محکم می بندیم به صورتی که آب نتواند به درون شیشه ها نفوذ کند، سپس شیشه ها را به صورت برعکس داخل یک قابلمه مناسب می چینیم. حالا تا نیمه شیشه ها آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله ششم

در این مرحله اجازه می دهیم آب درون قابلمه به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت بسیار ملایم بجوشد و هوای داخل شیشه های نخود فرنگی را به طور کامل خارج کند. پس از ۳۰ دقیقه اجازه دهید کنسروها در دمای محیط خنک شود سپس در یخچال نگهداری کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi.termeh
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.