طرز تهیه ترشی سالاد فصل خوشمزه و مخصوص به روش سنتی
طرز تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای
طرز تهیه ترشی فلفل کبابی ترشی فلفل کبابی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه زیتون با سس زرشک خوشمزه به روش شمالی
طرز تهیه زیتون با سس زرشک زیتون با سس زرشک یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بین مردم طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه گوجه شور خوشمزه و مخصوص به روش سنتی مشهد
طرز تهیه گوجه شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و …
طرز تهیه ترشی سالاد فصل
ترشی سالاد فصل یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم ترشی سالاد فصل | |
گلم کلم | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
هویج | ۳ عدد متوسط |
کرفس | ۳ ساقه |
سیر | ۱ بوته |
لوبیا سبز | ۱ پیمانه |
فلفل تند | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ کیلوگرم |
سرکه | ۲ لیوان |
نمک، ادویه ترشی و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور تهیه ترشی سالاد فصل
مرحله اول
برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس به صورت درشت خرد می کنیم و داخل یک لگن بزرگ پلاستیکی می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری نمک به گوجه فرنگی های خرد شده اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را با دست به خوبی چنگ می زنیم، سپس به مدت ۱۲ ساعت در یک جای خنک قرار می دهیم تا استراحت کنند. پس از گذشت این زمان گوجه فرنگی ها را داخل صافی می ریزیم و صاف می کنیم.
مرحله سوم
حالا عصاره گوجه فرنگی را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب اضافی موجود در قابلمه تبخیر شود و مایعی نیمه غلیظ به دست بیاید. در ادامه به سراغ اماده کردن مواد دیگر ترشی می رویم.
مرحله چهارم
برای این منظور گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد می کنیم، فلفل دلمه ای، هویج، کرفس و لوبیا سبز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد خرد شده را می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله پنجم
در این مرحله سبزیجات خرد شده را به همراه فلفل تند و سیر داخل قابلمه حاوی عصاره گوجه فرنگی می ریزیم و اجازه می دهیم کمی نرم شوند. در ادامه سرکه را به همراه مقداری نمک، زردچوبه و ادویه ترشی اضافه می کنیم.
مرحله ششم
پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که از جوشیدن سبزیجات گذشت قابلمه ار از روی حرارت کنار می گذاریم تا با دما محیط یکسان شود. در ادامه ترشی خنک شده را داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و درب ظرف ها را محکم می بندیم.
مرحله هفتم
در این مرحله شیشه های ترشی را به مدت ۱۴ تا ۲۱ روز در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی ها جا بیفتند و به طور کامل آماده مصرف شوند. پس از اینکه ترشی اماده شدند می توانیم انها را در یخچال نگهداری کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/maral.little.kitchen