طرز تهیه آبغوره خانگی خوشمزه و سالم خوشرنگ در منزل

طرز تهیه آبغوره خانگی خوشمزه و سالم خوشرنگ در منزل

طرز تهیه آبغوره آبغوره یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در غذاهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی خوشرنگ و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی خوشرنگ و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ترشی آلبالو ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود. شاید خیلی ها اسم این ترشی خوشرنگ و بسیار …

طرز تهیه مربای گل قند خوشمزه و  خوشرنگ به روش زنجانی

طرز تهیه مربای گل قند خوشمزه و خوشرنگ به روش زنجانی

طرز تهیه مربای گل قند مربا یکی از شیرینیجاتی است که برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. مربا معمولا از میوه های مختلف تهیه می شود. مربای گل قند، …

طرز تهیه ترشی سالاد فصل

طرز تهیه ترشی سالاد فصل ادویه ترشی با لوبیا سبز با کلم رستورانی زمستانی با رب گوجه فرنگی jvad shghn twg

ترشی سالاد فصل یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی سالاد فصل
گلم کلم۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد
هویج۳ عدد متوسط
کرفس۳ ساقه
سیر۱ بوته
لوبیا سبز۱ پیمانه
فلفل تند۳ عدد
گوجه فرنگی۲ کیلوگرم
سرکه۲ لیوان
نمک، ادویه ترشی و زردچوبهبه مقدار کافی

دستور تهیه ترشی سالاد فصل

مرحله اول

برای تهیه ترشی سالاد فصل ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس به صورت درشت خرد می کنیم و داخل یک لگن بزرگ پلاستیکی می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری نمک به گوجه فرنگی های خرد شده اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را با دست به خوبی چنگ می زنیم، سپس به مدت ۱۲ ساعت در یک جای خنک قرار می دهیم تا استراحت کنند. پس از گذشت این زمان گوجه فرنگی ها را داخل صافی می ریزیم و صاف می کنیم.

مرحله سوم

حالا عصاره گوجه فرنگی را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب اضافی موجود در قابلمه تبخیر شود و مایعی نیمه غلیظ به دست بیاید. در ادامه به سراغ اماده کردن مواد دیگر ترشی می رویم.

مرحله چهارم

برای این منظور گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد می کنیم، فلفل دلمه ای، هویج، کرفس و لوبیا سبز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد خرد شده را می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سبزیجات خرد شده را به همراه فلفل تند و سیر داخل قابلمه حاوی عصاره گوجه فرنگی می ریزیم و اجازه می دهیم کمی نرم شوند. در ادامه سرکه را به همراه مقداری نمک، زردچوبه و ادویه ترشی اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که از جوشیدن سبزیجات گذشت قابلمه ار از روی حرارت کنار می گذاریم تا با دما محیط یکسان شود. در ادامه ترشی خنک شده را داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و درب ظرف ها را محکم می بندیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شیشه های ترشی را به مدت ۱۴ تا ۲۱ روز در جای خشک و خنک قرار می دهیم تا ترشی ها جا بیفتند و به طور کامل آماده مصرف شوند. پس از اینکه ترشی اماده شدند می توانیم انها را در یخچال نگهداری کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/maral.little.kitchen
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.