طرز تهیه ترش تره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی
طرز تهیه ترش تره
ترش تره یا ترشی تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال می باشد، برای مشاهده این اموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سبزی ترش تره | ۵۰۰ گرم |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد برنج | ۱ فنجان |
آبغوره | ۱ پیمانه |
سیر | ۱۰ حبه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت ترشی تره
مرحله اول
برای تهیه ترش تره رشتی ابتدا سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سیر طلایی شود، سپس تخم مرغ ها را به سیر تفت داده اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه می دهیم تخم مرغ سفت شوند، سپس سیر و تخم مرغ را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه سبزی ترش تره را به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
سپس سبزی خرد شده را به همراه یک پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود و سبزی بپزد. پس از اینکه سبزی پخت آنرا با گوشتکوب به خوبی می کوبیم تا کاملا له شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سبزی کوبیده شده را مجددا به قابلمه باز می گردانیم و آب غوره را نیز اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط تخم مرغ و سیر را به همراه آرد برنج اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا آرد برنج گلوله نشود.
مرحله پنجم
حالا اجازه می دهیم تا ترش تره با حرارت ملایم جا بیفتد، سپس انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم. در شهرهای شمالی این غذای خوشمزه را معمولا به همراه ماهی دودی و برنج کته شده سرو می کنند.
- منبع :
- img from instagram.com/anar.ti.ti