طرز تهیه ترش تره

طرز تهیه ترش تره با عدس با اسفناج ترکیب سبزی خانم نجاتی آبکی بدون برنج با آرد برنج انزلی xvc jidi jva jvi

ترش تره یا ترشی تره یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شمال می باشد، برای مشاهده این اموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سبزی ترش تره۵۰۰ گرم
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
آرد برنج۱ فنجان
آبغوره۱ پیمانه
سیر۱۰ حبه
تخم مرغ۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت ترشی تره

مرحله اول

برای تهیه ترش تره رشتی ابتدا سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سیر طلایی شود، سپس تخم مرغ ها را به سیر تفت داده اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم تخم مرغ سفت شوند، سپس سیر و تخم مرغ را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه سبزی ترش تره را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

سپس سبزی خرد شده را به همراه یک پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود و سبزی بپزد. پس از اینکه سبزی پخت آنرا با گوشتکوب به خوبی می کوبیم تا کاملا له شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی کوبیده شده را مجددا به قابلمه باز می گردانیم و آب غوره را نیز اضافه می کنیم. در ادامه مخلوط تخم مرغ و سیر را به همراه آرد برنج اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا آرد برنج گلوله نشود.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم تا ترش تره با حرارت ملایم جا بیفتد، سپس انرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم. در شهرهای شمالی این غذای خوشمزه را معمولا به همراه ماهی دودی و برنج کته شده سرو می کنند.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.