طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست کیک ماست یکی از انواع کیک نرم و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده تهیه می شود. این کیک خوشمزه بافتی پنبه ای دارد و …

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر و با فر

طرز تهیه کیک فنجانی خانگی خوشمزه و مجلسی بدون فر و با فر

طرز تهیه کیک فنجانی کیکی فنجانی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که معمولا برای میان وعده استفاده می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به …

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی کاشمر خراسان جنوبی خانم جمشیدیان تربت حیدریه بیرجندی بدون فر با شیر با خمیر مایه xvc jidi  g  i ck fdgd

کلوچه زنجبیلی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به تبریز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبسایت تفریحی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کلوچه زنجبیلی
آرد نان فانتزی۲۵۰ گرم
آب½ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
کره۲۵ گرم
روغن مایع۱ قاشق سوپخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه فوری۱ قاشق چایخوری
بهبود دهنده½ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
ماست پر چرب۵۰ گرم
پودر زنجبیل۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم رومال کلوچه
زرده تخم مرغ۱ عدد
خامه صبحانه۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق مرباخوری
شیره انگور یا خرما۱ قاشق مرباخوری

دستور پخت کلوچه زنجبیلی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه زنحبیلی سنتی ابتدا آب ولرم را به همراه پودر خمیر مایه و شکر داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم و درب کاسه را می گذاریم، سپس کاسه را در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه کره، ماست و روغن مایع در یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس آرد را به همراه بهبود دهنده، نمک و پودر زنجبیل مخلوط می کنیم و پس از الک کردن به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند و خمیر شکل بگیرد، سپس خمیر را به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شود. در پایان باید خمیری نرم و لطیف داشته باشیم که شل و چسبناک نباشد.

مرحله چهارم

خمیر را چونه می گیریم، سپس روی آنرا با یک پارچه یا پلاستیک می پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت می دهیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را مجددا چونه می گیریم.

مرحله پنجم

در این مرحله درون سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس چونه ها را داخل سینی فر می چینیم و روی چونه ها را مجددا با پارچه یا پلاستیک می پوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر به چونه ها استراحت می دهیم.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان چونه را با دست کمی فشار می دهیم تا کمی تخت شوند و با هر وسیله ای داریم روی خمیرها طرح می زنیم. حالا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود.

مرحله هفتم

در همین حین مواد رومال را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس با برس روی خمیرها می مالیم. در ادامه سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کلوچه ها بپزند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/art_of_cakery
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.