طرز تهیه ترشی فلفل سبز همدانی خوشمزه و مجلسی تند و شیرین

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

طرز تهیه ترشی فلفل سبز کبابی تند خانگی تند مکزیکی همدانی شیرین تند فوری شیرین شمال

ترشی فلفل سبز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که علاوه بر اینکه می توانید از آن به عنوان یک چاشنی خوشمزه استفاده کنید، می توانید برای تزیین غذاها نیز از آن بهره ببرید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ شیشه کوچک
فلفل سبز شیرین یا تند۵۰۰ گرم
ترخون۳ شاخه
سیر۶ حبه
سرکه سفیدبه اندازه کافی
نمبه اندازه کافی

طرز تهیه ترشی فلفل سبز

مرحله اول

برای تهیه ترشی فلفل سبز ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و فلفل سبزها را داخل آن می ریزیم سپس به حدی آب داخل قابلمه می ریزیم که ۴ انگشت تا روی فلفل ها را آب بگیرد، سپس قابلمه روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به جوش آمد ۴ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا نمک در آب حل شود و بعد قابلمه را از روی شعله بر می داریم و اجازه می دهیم تا آب سرد شود. سپس فلفل سبزها را می شوییم و در آبکش می گذاریم.

مرحله سوم

هنگامیکه آب داخل قابلمه سرد شد فلفل سبزها را داخل قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را نیز می گذاریم و در کنار می گذاریم تا به مدت ۲۴ ساعت استراحت کند. این کار در جهت از بین بردن تلخی و تندی فلفل سبزها انجام می شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت زمان استراحت فلفل ها درب قابلمه را بر می داریم و فلفل سبزها را در آبکش می ریزیم و آن ها را با آب می شوییم و به مدت ۱۵ دقیقه در آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی پارچه ای تمیز آن ها را پهن می کنیم.

مرحله پنجم

سپس با دستمال فلفل ها را دانه دانه خشک می کنیم و در سینی با فاصله می چینیم تا اگر هنوز رطوبتی در فلفل ها باقی مانده خشک شود.(رطوبت باعث کپک می شود) سپس سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.

مرحله ششم

سپس در بشقابی قرار می دهیم تا کاملا خشک خشک شوند.شیشه مورد نظر برای ترشی را می شوییم و خشک می کنیم و کنار می گذاریم تا اگر رطوبتی در آن باقیمانده خشک شود و بعد یک لایه از فلفل سبزها داخل شیشه می چینیم.

مرحله هفتم

در ادامه ۱ شاخه از ترخون و ۲ حبه از سیر را روی فلفل ها می گذاریم و بعد لایه بعدی فلفل ها را می چینیم و مجددا ترون و سیر روی آن ها قرار می دهیم.همین طور لایه های فلفل را می چینیم تا شیشه کاملا پر شود.

مرحله هشتم

در آخر سرکه سفید را روی فلفل ها می ریزیم تا کاملا روی آن ها با سرکه پوشیده شود و آن وقت درب شیشه را محکم می بندیم و در یخچال یا جای خنک و خشک به مدت ۱۰ روز نگهداری می کنیم تا ترشی فلفل سبز ما آماده شود و همراه با غذا نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه ترشی فلفل سبز

سرکه مناسب ترشی فلفل

برای تهیه این ترشی به سلیقه خود می توانیم از سرکه سفید یا سرکه قرمز استفاده کنیم. اگر طعم این ترشی را به صورت تند و تیز تر می پسندید، باید از سرکه سفید استفاده کنید. برای اینکه ترشی طعم ملایمتر و کمی شیرینی داشته باشد باید از سرکه قرمز استفاده کنید.

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

برای تهیه فلفل کبابی کافیست ابتدا فلفل ها را پس از شستشو داخل یک تابه مناسب بریزیم و روی حرارت ملایم یکی دو دقیقه تفت دهیم تا دو طرف فلفل ها کاملا کبابی شود. در ادامه باقی مراحل را مانند دستور بالا ادامه می دهیم.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در سه شنبه 8 تیر 1400
مطالب مرتبط
طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه برای کف خمیر پیتزا

طرز تهیه سس پیتزا سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای کف خمیر پیتزا از آن استفاده می شود و باعث می شود پیتزای خانگی خوشمزه تری داشته باشیم، براش …

طرز تهیه شور بامیه خوشمزه به دو روش سنتی و فوری

طرز تهیه شور بامیه خوشمزه به دو روش سنتی و فوری

طرز تهیه شور بامیه شوری بامیه یا بامیه شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که معمولا در کنار انواع غذاهای سنتی ایرانی مثل آبگوشت سرو می …

طرز تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه ترشی گوجه سبز ترشی گوجه سبز یکی از ترشی های محبوب و خوشمزه فصل تابستان است که برای سفره آرایی نیز استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.