طرز تهیه ترشی خیار چنبر خوشمزه و مجلسی به روش بروجردی

طرز تهیه ترشی خیار چنبر

طرز تهیه ترشی خیار چنبر شکم پر با تمر هندی و بادمجان چی درست کنیم بروجرد jvad odhv  kfv

ترشی خیار چنبر یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی خیار چنبر
خیار چنبر۲ کیلوگرم
سیر۶ حبه
فلفل تند۵ عدد
سبزی معطر۲ قاشق غذاخوری
سیاه دانه۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
سرکهبه مقدار کافی

دستور تهیه ترشی خیار چنبر

مرحله اول

برای تهیه ترشی خیار چنبر مجلسی ابتدا خیارها را پس از شستشو به صورت حلقه ای خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و مقداری سرکه نیز اضافه می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که باید به اندازه ای سرکه اضافه کنیم که روی سطح خیارها را بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم به نقطه جوش برسد. زمانی که سرکه جوش آمد کف های روی آنرا با قاشق می گیریم.

مرحله سوم

در این مرحله پس از گرفتن کف های روی ترشی قابلمه را از روی حرارت  کنار می گذاریم. در ادامه سیاه دانه را داخل یک تابه مناسب چند دقیقه تفت می دهیم تا عطرش بلند شود، سپس به قابلمه ترشی اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه دمای ترشی با دمای محیط یکسان شد، سبزی معطر خشک شده را به همراه فلفل تند و سیر اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا ترشی را داخل ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله شیشه های حاوی ترشی را به مدت یک هفته در یخچال قرار می دهیم تا ترشی آماده شود. توجه داشته باشید که اگر بخواهیم طعم ترشی کمی ملایم تر باشد می توانیم سرکه را با آب جوشیده شده مخلوط کنیم تا طعم ملایمتری داشته باشد.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 20 شهریور 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.