طرز تهیه شیرینی نان چای خانگی خوشمزه به روش سنتی قزوینی
طرز تهیه نان صبحانه پلنگی خوشمزه به روش کافی شاپی
طرز تهیه نان صبحانه پلنگی نان صبحانه پلنگی یکی از انواع نان های خوشمزه بین المللی است که از ترکیب نان وانیلی و نان کاکائویی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل …
طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی خوشمزه به روش ترکیه ای
طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی قرابیه شکلات عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه شکلات عسلی …
طرز تهیه نان صمون عراقی خوشمزه برای انواع ساندویچ ها
طرز تهیه نان صمون عراقی نان صمون یکی از نان های محبوب در کشور عراق است که معمولا جایگزینی برای نان باگت در تهیه انواع ساندویچ ها می باشد، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه شیرینی نان چای
شیرینی نان چای یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به قزوین می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نان چای | |
آرد قنادی | ۳۷۵ گرم |
ماست چکیده پر چرب | ۴۰ گرم |
کره | ۲۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد درشت |
پودر قند | ۹۵ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای رومال | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
خامه صبحانه | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت نان چای قزوین
مرحله اول
برای تهیه شیرینی نان چای خانگی ابتدا کره هم دمای محیط را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن چند دقیقه می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند و رنگشان روشن شود، سپس هل و زرده های تخم مرغ را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را یک دقیقه دیگر با همزن می زنیم تا با هم یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و ماست را اضافه می کنیم و در حدی که با مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس به مواد اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، سپس با دست خمیر را کمی ورز می دهیم، سپس آنرا داخل یک کیسه فریزر قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از اینکه خمیر را از یخچال خارج کردیم فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن شیرینی ها به طور کامل گرم شود.
مرحله پنجم
حالا روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم و خمیر را به قطر ۴ تا ۵ میلی متر به صورت یکدست با وردنه باز می کنیم. حالا با چنگال یا وردنه طرح دار روی خمیر طرح می اندازیم، سپس با کاتر دلخواه خمیر را قالب می زنیم.
مرحله ششم
حالا داخل سینی فر یک لایه کاغذ روغنی می اندازیم و خمیرهای قالب زده شده را به آرامی به سینی فر منتقل می کنیم. حالا مواد رومال ( تخم مرغ، خامه و زعفران) را با هم مخلوط می کنیم و با قلمو روی خمیرها را رومال می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری کنجد هم روی خمیرهای رومال شده می پاشیم و سینی فر را درون فر در طبقه وسط قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند. حدود ۱۵ تا ۲۰ برای پخت شیرینی ها زمان نیاز است، در آخر برای رنگ گرفتن روی شیرینی ها گریل را روشن می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi.shayli