طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش نذری

طرز تهیه عدس پلو عدس پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به عنوان یک غذای مناسبتی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی …

طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده

طرز تهیه حلوای هویج خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده

طرز تهیه حلوای هویج حلوای هویج یکی از انواع حلواهای خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای مراسم های مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج خوشمزه و سنتی برای درمان سرماخوردگی

طرز تهیه آش اوماج آش اوماج یکی از انواع آش های سنتی ایرانی است که برای درمان سرماخوردگی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی …

طرز تهیه کباب کوبیده در فر

طرز تهیه کباب کوبیده در فر جوادجوادی در آون توستر نی نی سایتدر مایکروویو با سیخ چوبی درجه حرارت فر xvc jidi  fhf   fdni nv tv

کباب کوبیده در فر یکی از روش های پخت کباب کوبیده است که برای کسانی که شرایط منقل و زغال را ندارند مناسب می باشد، برای مشاهده این اموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز۳ عدد متوسط
دمبه۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب کوبیده داخل فر

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه در فر ابتدا گوشت گوسفندی را به همراه دنبه دو مرتبه چرخ می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزی، سپس پیازها را با رنده ریز، رنده می کنیم و به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم و با دست به مدت ۱۰ دقیقه مواد را ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و منسجم شوند. ورز دادن مایه کباب باعث می شود در پایان پخت کباب ما از هم باز نشود.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کباب را به خوبی ورز دادیم، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند. پس از گذشت این زمان سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به اندازه یک نازنگی از مایه کباب بر می داریم و داخل یک پلاستیک فریزر حالت می دهیم و درون سینی فر کنار هم می چینیم. پس از اینکه کار قالب زدن کباب ها به پایان رسید در صرت تمایل چند گوجه فرنگی هم داخل سینی فر قرار می دهیم.

مرحله پنجم

فر را از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۳۰ دقیقه در فر بمانند تا به طور کامل و یکدست بپزند.

مرحله ششم

پس از گذشت ۲۰ دقیقه کره را ذوب می کنیم و به همراه زعفران مخلوط می کنیم، سپس با قلمو روی کباب ها می کشیم. در پایان کباب ها را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 31 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/atena_kitchen
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.