مطالب پر بازدید
طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور با مرغ و لوبیا سبز بسیار خوشمزه

طرز تهیه دمپختک بلغور در دنیای پرمشغله امروزی، گاهی اوقات پیدا کردن یک دستور پخت ساده و در عین حال خوشمزه می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. اما نگران نباشید، سایت آموزشی چی شی این …

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. ماکارونی از غذاهای محسوب می شود که …

طرز تهیه اسپاگتی رژیمی خوشمزه و مخصوص با مرغ

طرز تهیه اسپاگتی رژیمی خوشمزه و مخصوص با مرغ

طرز تهیه اسپاگتی رژیمی اسپاگتی سبوس دار رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ایتالیا است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی خوشمزه و مقوی با عسل

طرز تهیه کره بادام زمینی

طرز تهیه کره بادام زمینی نی نی سایت صنعتی شف طیبه خانگی آپارات برای کودکان xvc jidi  vi fhnhl cldkd

کره بادام زمینی یکی از انواع کره های گیاهی است که علاوه بر طعم خوبش، بسیار مقوی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کره بادام زمینی
بادام زمینی۴۰۰ گرم
عسل۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه کره بادام زمینی

مرحله اول

برای تهیه کره بادام زمینی خانگی ابتدا بادام زمینی بدون پوست را داخل یک تابه می ریزیم و به اندازه ای تفت می دهیم که رنگ بادام زمینی ها تغییر کند و برشته شوند. حالا بادام زمینی بو داده شده را داخل مخلوط کن یا آسیاب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله بادام زمینی را به خوبی آسیاب می کنیم تا کاملا پودر شود. هر چند دقیقه یک بار درب مخلوط کن یا آسیاب را باز می کنیم و بادام هندی پودر شده را با یک قاشق مناسب از دیواره ها جدا کرده و وسط دستگاه می ریزیم.

مرحله سوم

ضمن اینکه بادام زمینی زمان پودر شدن خیلی داغ می شود و باید دستگاه هم کمی استارحت کند تا نسوزد. توجه داشته باشید که درست کردن این کره هیچ نیازی به اضافه کردن روغن ندارد و بادام زمینی خودش به اندازه کافی روغن می اندازد.

مرحله چهارم

فقط دوستانی که از بادام زمینی بدون نمک استفاده می کنند بهتر است کمی نمک اضافه کنند.مخلوط کردن پودر بادام زمینی را باید تا زمانی که آن به حالت مایع تغییر شکل بدهد ادامه دهیم. پس از اینکه پودر بادام زمینی به شکل مایع تغییر کرد.

مرحله پنجم

۲ قاشق غذاخوری عسل را اضافه می کنیم و چند دقیقه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در صورتی که عسل در دسترس ندارید می توانید ۲ قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کنید. البته اگر تمایل دارید کره بادام زمینی شما مانند کره های بیرون سفت شود حتما از عسل استفاده کنید.

مرحله ششم

حالا در صورت تمایل برای اینکه کره ما کرانچی شود کمی بادام زمینی را به صورت ریز خرد کرده و به کره اضافه می کنیم. بادام زمینی آماده شده را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار  می ریزیم و آنرا در یخچال نگهداری می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shur_o_shirin
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.