طرز تهیه روغن جدا کننده کیک دست ساز به روش ساده و حرفه ای
طرز تهیه کیک کاپوچینو خوشمزه و مخصوص با ترکیب شکلاتی
طرز تهیه کیک کاپوچینو کیک کاپوچینو یک کیک کاکائویی با طعم چای کاپوچینو است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. طعم و …
طرز تهیه نان پنیری، یک نان خوشمزه و لاکچری برای صبحانه
طرز تهیه نان پنیری نان پنیری یکی از انواع نان های خوشمزه ایرانی است که مانند انواع پنکیک به عنوان صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد. این نان خوشمزه علاوه بر اینکه …
طرز تهیه دونات شیر عسلی خوشمزه و مخصوص با روکش
طرز تهیه دونات شیر عسلی دونات شیر عسلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …
طرز تهیه روغن جدا کننده کیک
روغن جدا کننده کیک یکی از روغن های مهم برای پخت انواع شیرینی، کیک و نان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم روغن جدا کننده کیک | |
کره | ۵۰ گرم |
آرد | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم (¼ پیمانه) |
دستور تهیه روغن جدا کننده
مرحله اول
ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای محیط شود، سپس داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و چند دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم. پس از اینکه رنگ کره کمی روشن شد آرد را به همراه روغن مایه به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا با دور تند همزن مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا حالتی شبیه خامه پیدا کند. پس از اینکه مواد حالت خامه ای پیدا کردند روغن جداکننده ما آماده است. حالا با قلمو داخل قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده پوشش می دهیم.
مرحله سوم
سپس مایه کیک، نان یا شیرینی را داخل قالب می ریزیم. با استفاده از این روغن دیگر کیک های شما به هیچ وجه به قالب نمی چسبند و به راحتی از قالب جدا می شوند، ضمن اینکه می توانید این روغن را جایگزین کاغذ روغنی کنید.
مرحله چهارم
پس از اینکه از روغن جداکننده استفاده کردیم باقیمانده آنرا در ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای هر با استفاده چند دقیقه زودتر روغن را از یخچال خارج می کنیم تا کمی نرم شود و به راحتی بتوانیم آنرا داخل قالب استفاده کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/liana_pastry