ماسک کیوی برای زیبایی پوست + انواع ماسک کیوی!
ماسک کیوی کیوی، با طعم دلپذیرش، فوایدی فراتر از یک میوه معمولی دارد. این میوه کوچک قهوهای رنگ با پرزهای نرم خود در عرصه زیبایی پوست کاربرد فراوانی دارد. ماسک کیوی یکی …
طرز تهیه قرابیه شکلاتی فندقی خوشمزه به روش تبریزی
طرز تهیه قرابیه شکلاتی فندقی قرابیه شکلاتی فندقی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه نان نوتلا حرفه ای خوشمزه و مخصوص به شکل گل
طرز تهیه نان نوتلا نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …
طرز تهیه روغن جدا کننده کیک دست ساز به روش ساده و حرفه ای
طرز تهیه روغن جدا کننده کیک
روغن جدا کننده کیک یکی از روغن های مهم برای پخت انواع شیرینی، کیک و نان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم روغن جدا کننده کیک | |
کره | ۵۰ گرم |
آرد | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۵۰ گرم (¼ پیمانه) |
دستور تهیه روغن جدا کننده
مرحله اول
ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم تا هم دمای محیط شود، سپس داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و چند دقیقه با دور متوسط همزن می زنیم. پس از اینکه رنگ کره کمی روشن شد آرد را به همراه روغن مایه به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا با دور تند همزن مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا حالتی شبیه خامه پیدا کند. پس از اینکه مواد حالت خامه ای پیدا کردند روغن جداکننده ما آماده است. حالا با قلمو داخل قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده پوشش می دهیم.
مرحله سوم
سپس مایه کیک، نان یا شیرینی را داخل قالب می ریزیم. با استفاده از این روغن دیگر کیک های شما به هیچ وجه به قالب نمی چسبند و به راحتی از قالب جدا می شوند، ضمن اینکه می توانید این روغن را جایگزین کاغذ روغنی کنید.
مرحله چهارم
پس از اینکه از روغن جداکننده استفاده کردیم باقیمانده آنرا در ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای هر با استفاده چند دقیقه زودتر روغن را از یخچال خارج می کنیم تا کمی نرم شود و به راحتی بتوانیم آنرا داخل قالب استفاده کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/liana_pastry