طرز تهیه پیناکولادا خوشمزه و ساده به روش کافی شاپی

طرز تهیه پیناکولادا خوشمزه و ساده به روش کافی شاپی

طرز تهیه پیناکولادا پیناکولادا یکی از انواع نوشیدنی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه نوشیدنی انرژی زا طبیعی و سالم به روش خانگی

طرز تهیه نوشیدنی انرژی زا طبیعی و سالم به روش خانگی

طرز تهیه نوشیدنی انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا که در بازار موجود است به دلیل وجود قند زیاد برای سلامتی ضرر دارد. در این دستور از مواد طبیعی یک نوشیدنی خوشمزه …

طرز تهیه موهیتو بلوبری خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه موهیتو بلوبری خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه موهیتو بلوبری موهیتو بلوبری یکی از انواع نوشیدنی های بین المللی و خوشمزه است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه شربت گلاب

طرز تهیه شربت گلاب زعفران با گل محمدی آبلیمو بیدمشک خواص شربت گلاب تخمه شربتی عسل xvc jidi avfj  ghf

شربت گلاب یکی از انواع شربت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای رفع عطش روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم شربت گلاب
گلاب۱ پیمانه
شکر۱ کیلوگرم
آب۲ پیمانه
زعفران سابیده شده۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه شربت گلاب

مرحله اول

ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سریعتر به جوش بیاید، پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و زعفران سابیده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

با یک قاشق مناسب زعفران را به خوبی مخلوط می کنیم تا با آب کاملا یکدست شود. سپس درب قابلمه را می گذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا زعفران دم بکشد و رنگ بیندازد. در ادامه شکر و گلاب را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

شعله زیر قابلمه را به صورت کاملا ملایم روشن می کنیم و شربت را به صورت مداوم هم می زنیم تا شکر به طور کامل حل شود. پس از اینکه شکر حل شد، حرارت زیر قابلمه را بیشتر می کنیم تا شربت به دمای جوش برسد.

مرحله چهارم

حالا باید صبر کنیم تا شربت به قوام کافی برسد، حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه زمان نیاز است تا شربت به غلظت مناسب برسد. زمانی که شربت در حال جوشیدن هست حتما کف های روی شربت را با یک قاشق می گیریم تا رنگ شربت در پایان کدر نشود.

مرحله پنجم

گرفتن کف های روی شربت باعث می شود که شربت ما خوشرنگ تر و شفاف تر شود. پس از اینکه شربت به غلظت مناسب رسید درب قابلمه را می گذاریم تا دیواره های قابلمه عرق کند، این کار باعث می شود که شربت ما شکرک نزند.

مرحله ششم

در پایان شربت را داخل یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای سرو این شربت به اندازه یک پنجم یا یک ششم لیوان را شربت و باقی لیوان را با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/shur_o_shirin
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.