طرز تهیه شربت بهار نارنج خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه شربت بهار نارنج خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه شربت بهار نارنج شربت بهار نارنج یکی از انواع شربت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای فصل تابستان بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه اسپرسو هلو خوشمزه و مخصوص با شیر و عسل

طرز تهیه اسپرسو هلو خوشمزه و مخصوص با شیر و عسل

طرز تهیه اسپرسو هلو اسپرسو هلو یک نوشیدنی شیک و مجلسی است که در لیوان یا جام های بلند سرو می شود. این نوشیدنی را می توان به عنوان میان وعده یا …

طرز تهیه آب هندوانه خانگی مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه آب هندوانه خانگی مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه آب هندوانه آب هندوانه یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین نوشیدنی های طبیعی در سراسر جهان می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه …

طرز تهیه شربت به لیمو

طرز تهیه شربت به لیمو طب سنتی با به خشکو در منزل با برگ به لیمو مزاج نی نی سایت خواص برای کودکان برای چی خوبه میوه به

شربت به لیمو یکی از انواع شربت های سنتی و پر طرفدار ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش خواص درمانی نیز دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
به۲ عدد
برگ به لیمو۱ عدد
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
شکرنصف لیوان
آب۲ لیوان

دستور تهیه شربت به لیمو

مرحله اول

برای تهیه شربت به لیمو مجلسی ابتدا به ها را تمیز می شوییم، سپس پوست آن ها را می گیریم و از وسط نصف می کنیم. در ادامه هسته های آن را خارج می کنیم، سپس به ها داخل آبمیوه گیری می اندازیم و آب آن ها را می گیریم.

مرحله دوم

اگر تمایل داشته باشیم که پالپ های میوه به در شربت دیده شود می توانید میوه به را با رنده ریز رنده کنیم. در صورتی که بخواهیم شربت صاف شده باشد، آب به را داخل صافی می ریزیم و پس از صاف کردن کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و  روی حرارت متوسط قرار می دهیم. در ادامه شکر را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود. هم زدن زیاد شربت باعث شکرک زدن دیواره های قابلمه می شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه شربت به جوشیدن کرد و شکر به طور کامل حل شد، حرارت زیر قابلمه را کمتر می کنیم و آب به صاف شده را اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا شربت با حرارت ملایم بجوشد تا به قوام و غلظت مناسب برسد.

مرحله پنجم

برای اینکه مطمئن شویم شربت به غلظت مناسب رسیده است، یک قطره از آن را داخل یک لیوان حاوی آب سرد می ریزیم. اگر به صورت سالم به ته لیوان رسید یعنی شربت به قوام رسیده است، ولی اگر متلاشی شد باید هنوز روی حرارت بماند.

مرحله ششم

پس از اینکه شربت به قوام رسید، برگ به لیمو را به همراه آب لیمو ترش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم شربت به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم شربت به دمای محیط برسد.

مرحله هفتم

پس از اینکه شربت خنک شد، انرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای هر بار مصرف هم ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری از شربت را به همراه یک لیوان آب سرد ترکیب کرده و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 مهر 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.