طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی، بهترین نوشیدنی برای تابستان

طرز تهیه یخ در بهشت

طرز تهیه یخ در بهشت طرز تهیه یخ در بهشت با پودر شربت طرز تهیه یخ در بهشت با شربت آبلیمو طرز تهیه یخ در بهشت با رنگ خوراکی طرز تهیه یخ در بهشت با شربت آلبالو

امروز یکی از نوشیدنی های محبوب بین المللی، موهیتو، را با یخ ترکیب می کنیم. برای خیلی ها موهیتو، با ترکیب خنک کننده ی لیمو و نعنا، نوشیدنی تابستانی بی نظیری است. اما چگونه می توانیم این تجربه را به سطح بالاتری ببریم؟ برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه یخ در بهشت لیمویی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لیموترش تازه۸ عدد
پوست لیموترش۲ عدد
شکر۱ لیوان
آب۱ لیوان
یخ قالبی۸ تا ۱۲ قطعه

طرز تهیه یخ در بهشت

مرحله ۱: آماده سازی شربت اولیه

ابتدا یک قابلمه روی شعله ملایم قرار دهید و آب و شکر را در آن بریزید. شما باید شکر را به قدری در آب مخلوط کنید تا شکر کاملا در آب حل شود و شربت کمی غلیظ شود. پس از آماده شدن شربت، شعله را خاموش کنید و به شربت فرصت بدهید تا کمی خنک شود.

مرحله ۲: آماده سازی نعنا و لیمو

نعنا را با آب ولرم خوب بشویید، سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شده و کمی خشک شود. بعد از آن دو عدد لیموترش را به خوبی بشویید، سپس پوست آن‌ها را با رنده ریز رنده کنید.

مرحله ۳: برش زدن و گرفتن آب لیمو

مراقب باشید هنگام رنده کردن پوست سفید لیمو را رنده نکنید، زیرا این قسمت لیمو تلخ است و می تواند طعم یخ در بهشت شما را تلخ کند. در نهایت، لیموها را از وسط برش زده و آب آن‌ها را به طور کامل بگیرید.

مرحله ۴: ترکیب کردن مواد

آب لیمو ترش را صاف کنید و به همراه شربت، نعناع، ۳ لیوان آب سرد و یخ درون میکسر بریزید و به خوبی میکس کنید تا خرده‌های یخ حالت پودری پیدا کنند. اگر یخچال شما می تواند یخ پودر شده تولید کند، می توانید از آن استفاده کنید.

مرحله ۵: تزیین و سرو یخ در بهشت

در این مرحله یخ در بهشت را درون لیوان‌های سرو بریزید. برای تزیین روی یخ در بهشت می‌توانید از لیمو ترش ورقه‌ای یا برگ تازه نعنا استفاده کنید. در نهایت یخ در بهشت را به صورت خنک سرو کنید.

مرحله ۶: استفاده از آب گازدار

در جواب این سوال که می‌توانیم از آب گازدار برای تهیه یخ در بهشت استفاده کنیم؟ باید گفت که آب گازدار باعث می‌شود طعم یخ در بهشت خوشمزه‌تر شود. البته اگر از آب معمولی هم استفاده کنید، طعم یخ در بهشت عالی است.

مرحله ۷: استفاده از میوه‌های یخ‌زده

برای غلظت بیشتر نوشیدنی‌ها، شما می‌توانید از یک ترفند ساده استفاده کنید. هر میوه‌ای که دوست دارید، چه برای افزایش طعم یا ارزش غذایی، را یک تا دو ساعت قبل در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. سپس، این میوه‌های یخ‌زده را در نوشیدنی خود به کار ببرید. با استفاده از این روش، نه تنها نوشیدنی شما غلیظ‌تر می‌شود، بلکه مزه و طراوت جدیدی نیز به آن اضافه می‌کنید.

مرحله ۸: استراتژی‌های سرو یخ در بهشت

اگر می‌پرسید که آیا باید یخ در بهشت را در فریزر قرار دهید یا نه، پاسخ منفی است. شما می‌توانید یخ در بهشت خود را بلافاصله پس از تهیه، سرو کنید. با این حال، اگر به هر دلیلی یخ در دسترس نداشته باشید، یک راه جایگزین وجود دارد. شما می‌توانید یخ در بهشت خود را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند. سپس، با استفاده از قاشق، آن را ترکیب کنید و سرو کنید.

مرحله ۹: میوه‌های مناسب برای یخ در بهشت

میوه‌هایی که ساختار محکمی دارند و آب فراوانی در داخل خود جای داده‌اند، برای استفاده در نوشیدنی یخ در بهشت مناسب‌تر هستند. از این نوع میوه‌ها می‌توان به آلبالو، گیلاس، توت فرنگی، انگور، بلوبری، موز، هندوانه، پرتقال و لیمو ترش اشاره کرد.

مرحله ۱۰: پینشهاد نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان

اگر به دنبال چند نوشیدنی خنک و متفاوت برای روزهای گرم هستید، موهیتو با طعم‌های مختلف انتخابی ایده‌آل است. این نوشیدنی کلاسیک کوبایی با انواع میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند تهیه شود، و اینجا در چی شی ما سه روش برای تهیه ✅ موهیتو نعنایی، ✅ موهیتو هندوانه، و ✅ موهیتو کیوی را پیشنهاد می‌دهیم.

دسته بندی: انواع نوشیدنی
بروز رسانی توسط در جمعه 13 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.