طرز تهیه چیپس پرتقالی خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی
طرز تهیه چیپس پرتقالی چیپس پرتقالی یکی از انواع چیپس های میوه ای بین المللی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!
خواص انار برای یبوست در این مقاله به بررسی فواید شگفتانگیز انار برای درمان یبوست، میوهای با سابقهای دیرینه و فرهنگی غنی، میپردازیم. انار، که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و …
طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ و خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه مربای آلبالو مربای آلبالو یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود. طعم مربای آلبالو به دلیل اینکه این میوه …
طرز تهیه پودر گوجه فرنگی خوشمزه و سالم به روش خانگی
طرز تهیه پودر گوجه فرنگی
پودر گوجهفرنگی یک طعم دهنده و رنگ دهنده عالی و خوشمزه برای برخی غذاها، سوپ، سالاد، سس و تنقلات است که عطر و بوی بسیار خوبی دارد و خیلی کاربردی است. برای آشنایی با روش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودر گوجه فرنگی در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه باشید.
مواد لازم پودر گوجه فرنگی | |
گوجه فرنگی | ۱ کیلوگرم یا بیشتر |
نمک | ۱ قاشق |
طرز تهیه پودر گوجه فرنگی
مرحله اول
ابتدا به مقدار کافی گوجه فرنگی گوشتی و قرمز را تهیه کنید و خوب بشورید و بگذارید تا آب اضافی آنها کاملا خشک شود، میتوانید از یک پارچه تمیز برای خشک کردن گوجهها استفاده کنید.
مرحله دوم
با استفاده از یک چاقوی تیز، گوجهها را برشهای حلقهای و نازک بزنید و در سینی با کمی فاصله کنار هم بچینید، گوجهها را روی هم قرار ندهید چون امکان دارد کپک بزنند و یا دیرتر خشک شوند.
مرحله سوم
اگر میخواهید پودر گوجه کمی نمک دار شود به مقدار کم روی گوجههای برش داده شده نمک بریزید و سپس سینی را در آفتاب قرار دهید، سینی گوجهها را در فر هم میتوانید بگذارید.
مرحله چهارم
اگر سینی گوجه را در فر قرار بدهید باید فر را روی حرارت کم تنظیم کنید و یا فقط گریل کافیست و در ضمن مدام گوجهها را مدام زیر و رو کنید تا نسوزند و طعمشان نامطبوع نشود.
مرحله پنجم
در صورتی که سینی گوجه را در آفتاب قرار دادید برای اینکه گرد و خاک روی گوجهها ننشیند میتوانید یک پارچه تمیز و نازک را بدون اینکه به گوجهها بچسبد روی سینی بکشید.
مرحله ششم
۲ تا ۳ ساعت بعد از اینکه سینی را در آفتاب قرار دادید، برشهای گوجهها زیر و رو کنید تا هر دو طرف آفتاب بخورند و خشک شوند، روز اول این کار را چندبار انجام دهید.
مرحله هفتم
بعد از ۲ روز گوجهها خشک میشوند اگر هنوز مقدار کمی مرطوب هستند، بگذارید یک روز دیگر هم در آفتاب بمانند، بعد از خشک شدن کامل، برش های گوجه را از سینی جمع کنید.
مرحله هشتم
حالا برشهای گوجه فرنگی را در آسیاب و یا میکسر کاملا پودر کنید و در یک ظرف شیشهای تمیز و در بسته قرار دهید و برای مدت طولانی نگهداری کنید.
مرحله نهم
حالا میتوانید از پودر گوجه فرنگی، برای طعم دادن به غذا و یا درست کردن تنقلاتی مثل پفیلا و یا زمانی که گوجه در دسترس نیست، استفاده کنید و از عطر و طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
- منبع :
- mahn_azfood