طرز تهیه سس باربیکیو خوشمزه برای انواع غذاهای کبابی
طرز تهیه سس باربیکیو سس باربیکیو یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که با انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …
مضرات زعفران برای زنان، مردان، بارداری و سردرد!
مضرات زعفران زعفران، این ادویهی خوشمزه و معطر که ایران بهترین نمونههای آن را به دنیا عرضه میکند، در کنار فواید بیشمارش، دارای مضراتی است که نباید نادیده گرفته شود. اهمیت توجه …
طرز تهیه مربای قیسی ساده و خوشمزه به روش تبریزی
طرز تهیه مربای قیسی مربای قیسی یکی از انواع مرباهای ساده و قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …
طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی سالم و طبیعی با فر و بدون فر
طرز تهیه پودر پاپریکا
پاپریکا یکی از انواع ادویه های بسیار پر مصرف در جهان است که از فلفل دلمه ای تهیه می شود. این ادویه محبوب امروزه برای طعم دهید و خوشمزه تر شدن انواع غذاهای سنتی و فست فودی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودر پاپریکا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم پاپریکا | |
فلفل دلمه ای قرمز | ۱ کیلوگرم |
طرز تهیه پاپریکا
مرحله اول
برای تهیه پودر پاپریکا خانگی ابتدا فلفل دلمه ای ها را از وسط برش می زنیم و دانه ها و قسمت های اضافی انرا خارج می کنیم و دور می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را به صورت خلال های نازک خرد می کنیم و داخل یک سینی مناسب می چینیم.
مرحله دوم
برای خشک کردن فلفل دلمه ای ها آنها را جلو نور خورشید قرار می دهیم که نسبت به قدرت نور خورشید بین ۲ تا ۵ روز زمان برای خشک شدن فلفل دلمه ای ها زمان لازم است. البته اگر از فر برای خشک کردن استفاده کنیم خیلی سریع تر آماده می شود.
طرز تهیه پودر پاپریکا
فر را با کمترین حرارت روشن می کنیم و سینی حاوی فلفل دلمه ای را داخل فر قرار می دهیم. هر زمان احساس کردیم فر بیش از حد داغ شده است آنرا به مدت ۴۵ دقیقه خاموش می کنیم تا حرارتش کم شود و رنگ فلفل دلمه ای ها را قهوه ای نکند.
مرحله چهارم
پس از اینکه فلفل دلمه ای ها خشک شدند بلافاصله انها را داخل آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. توجه داشته باشید که اگر فلفل دلمه ای خشک شده در فضای خانه بماند رطوبت محیط را جذب می کند و دیگر به خوبی آسیاب نمی شود.
مرحله پنجم
یکی از نکات مهم دیگر برای تهیه پاپریکا این است که زمانی که فلفل دلمه ای ها را آسیاب کردیم کمی روغن مایع به آنها اضافه کنیم. این کار علاوه بر اینکه به خوشرنگ تر شدن پاپریکا کمک می کند، باعث می شود چسبندگی پاپریکا کمتر شود.
طرز تهیه پودر پاپریکا
پس از اینکه پاپریکا اماده شد آنرا داخل ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. این کار باعث می شود که طعم و عطر پاپریکا تا مدت طولانی ثابت بماند. البته برای نگهداری بیشتر از یکسال باید پاپریکا را فریز کنیم.
- منبع :
- jamiegeller