طرز تهیه ترشی ازگیل خوشمزه به روش سنتی گیلانی

طرز تهیه ترشی ازگیل خوشمزه به روش سنتی گیلانی

طرز تهیه ترشی ازگیل ترشی ازگیل یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه شمال کشورمان است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خوشمزه و فوری برای انواع کیک و دسر

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خوشمزه و فوری برای انواع کیک و دسر

طرز تهیه مارمالاد پرتقال مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه …

طرز تهیه بادام شور بو داده خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بادام شور بو داده خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه بادام شور بادام شور یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. در این روش بادام با روشی خاص …

طرز تهیه پودر پاپریکا

طرز تهیه پاپریکا در مایکروفر , مواد تشکیل دهنده پودر پاپریکا خانگی ,  پودر پاپریکا در چه غذاهایی استفاده میشود

پاپریکا یکی از انواع ادویه های بسیار پر مصرف در جهان است که از فلفل دلمه ای تهیه می شود. این ادویه محبوب امروزه برای طعم دهید و خوشمزه تر شدن انواع غذاهای سنتی و فست فودی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودر پاپریکا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم پاپریکا
فلفل دلمه ای قرمز۱ کیلوگرم

طرز تهیه پاپریکا

مرحله اول

برای تهیه پودر پاپریکا خانگی ابتدا فلفل دلمه ای ها را از وسط برش می زنیم و دانه ها و قسمت های اضافی انرا خارج می کنیم و دور می ریزیم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را به صورت خلال های نازک خرد می کنیم و داخل یک سینی مناسب می چینیم.

مرحله دوم

برای خشک کردن فلفل دلمه ای ها آنها را جلو نور خورشید قرار می دهیم که نسبت به قدرت نور خورشید بین ۲ تا ۵ روز زمان برای خشک شدن فلفل دلمه ای ها زمان لازم است. البته اگر از فر برای خشک کردن استفاده کنیم خیلی سریع تر آماده می شود.

طرز تهیه پودر پاپریکا

فر را با کمترین حرارت روشن می کنیم و سینی حاوی فلفل دلمه ای را داخل فر قرار می دهیم. هر زمان احساس کردیم فر بیش از حد داغ شده است آنرا به مدت ۴۵ دقیقه خاموش می کنیم تا حرارتش کم شود و رنگ فلفل دلمه ای ها را قهوه ای نکند.

مرحله چهارم

پس از اینکه فلفل دلمه ای ها خشک شدند بلافاصله انها را داخل آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. توجه داشته باشید که اگر فلفل دلمه ای خشک شده در فضای خانه بماند رطوبت محیط را جذب می کند و دیگر به خوبی آسیاب نمی شود.

مرحله پنجم

یکی از نکات مهم دیگر برای تهیه پاپریکا این است که زمانی که فلفل دلمه ای ها را آسیاب کردیم کمی روغن مایع به آنها اضافه کنیم. این کار علاوه بر اینکه به خوشرنگ تر شدن پاپریکا کمک می کند، باعث می شود چسبندگی پاپریکا کمتر شود.

طرز تهیه پودر پاپریکا

پس از اینکه پاپریکا اماده شد آنرا داخل ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. این کار باعث می شود که طعم و عطر پاپریکا تا مدت طولانی ثابت بماند. البته برای نگهداری بیشتر از یکسال باید پاپریکا را فریز کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.