مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک کدو حلوایی و عدس خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خوراک کدو حلوایی و عدس خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خوراک کدو حلوایی و عدس خوراک کدو حلوایی و عدس از غذاهای خوشمز فصل پاییز است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه خورش قیمه لاری ساده و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خورش قیمه لاری ساده و خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه خورش قیمه لاری خورش قیمه لاری خوشمزه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار شهر لار است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قیمه لاری …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان

طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان , دستور پخت فینگر فود گوشت و بادمجان

فینگر فود گوشت و بادمجان یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فینگر فود گوشت و بادمجان
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
بادمجان قلمی۳ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
آرد ذرت۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
جعفری تازهبه مقدار کافی
دلستر بی طعمبه مقدار کافی
پاپریکا و زیرهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی شان گرفته شود سپس به همراه گوشت چرخ کرده و سیر له شده درون یک تابه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زیره به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس بادمجان ها را شسته و به صورت حلقه ای برش می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد سفید را به همراه آرد ذرت، بیکینگ‌ پودر و دلستر بی طعم درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم، سپس از مواد گوشتی به اندازه یک فندق جدا کرده و بین دو ورقه بادمجان قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا فینگر فود گوشت و بادمجان را درون مایه فرو برده، سپس درون روغن داغ سرخ می کنیم. در نهایت فینگر فودها را روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 آذر 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.