طرز تهیه ران مرغ دودی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه ران مرغ دودی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه ران مرغ دودی از دیر باز زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای رایج ایرانی به حساب می آید. روش های مختلفی برای طبخ مرغ وجود دارد. یکی از این …

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای نونی خوشمزه برای شام و ناهار

لیست آموزش طرز تهیه غذاهای نونی خوشمزه برای شام و ناهار

غذاهای نونی غذاهای نونی به غذاهایی گفته می شود که به همراه نان سرو می شوند و معمولا بدون استفاده از برنج تهیه می شود. امروزه خیلی از غذاهای نونی از منوی …

طرز تهیه پلو شوید با نخود فرنگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پلو شوید با نخود فرنگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پلو شوید با نخود فرنگی پلو شوید با نخود فرنگی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا در کنار مرغ یا ماهیچه سرو می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان

طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان , دستور پخت فینگر فود گوشت و بادمجان

فینگر فود گوشت و بادمجان یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم فینگر فود گوشت و بادمجان
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
بادمجان قلمی۳ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
آرد ذرت۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
جعفری تازهبه مقدار کافی
دلستر بی طعمبه مقدار کافی
پاپریکا و زیرهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی شان گرفته شود سپس به همراه گوشت چرخ کرده و سیر له شده درون یک تابه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زیره به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس بادمجان ها را شسته و به صورت حلقه ای برش می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه آرد سفید را به همراه آرد ذرت، بیکینگ‌ پودر و دلستر بی طعم درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم، سپس از مواد گوشتی به اندازه یک فندق جدا کرده و بین دو ورقه بادمجان قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا فینگر فود گوشت و بادمجان را درون مایه فرو برده، سپس درون روغن داغ سرخ می کنیم. در نهایت فینگر فودها را روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.