طرز تهیه پلو بلغور با آدانا کباب خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه پلو بلغور با آدانا کباب خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه پلو بلغور با آدانا کباب برنج یکی از محبوب ترین و پر مصرف ترین غذا ها در سراسر جهان است. هم چنین این غذا با روش های مختلفی پخته و …

طرز تهیه نان پیشی لقمه ای خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان پیشی لقمه ای خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان پیشی لقمه ای نان پیشی یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که با رسپی های گوناگونی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی قاشقی کوکو سیب زمینی قاشقی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. به دلیل اینکه بافت کوکو سیب زمینی قاشقی …

طرز تهیه فینگر فود کباب

طرز تهیه فینگر فود کباب , دستور پخت فینگر فود کباب

فینگر فود کباب یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فینگر فود کباب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۲ عدد
سیب زمینی۴ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
گندم یا بلغورسه چهارم فنجان
آب۲ قاشق غذا خوری
سس کباب
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
آب گرمیک و نیم لیوان

طرز تهیه فینگر فود کباب

مرحله اول

در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و راه راه پوست می کنیم. سپس آن ها را به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم. در یک کاسه پر از آب و نمک، بادمجان ها را می ریزیم و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می گذاریم تا استراحت کنند تا تلخی شان گرفته شود.

مرحله دوم

در یک کاسه دیگر، گوشت گوساله چرخ کرده را می ریزیم. بلغور را اضافه کرده و پیاز را شسته و پوست می کنیم و درون آن رنده می کنیم. ادویه جات و سیر رنده شده را به همراه آب به آن اضافه کرده و ورز می دهیم.

مرحله سوم

روی آن را سلفون کشیده و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود. وقتی گوشت استراحت می کند بلغور ها هم آب را جذب کرده و حجم گوشت کمی زیاد تر می شود. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس سیب زمینی ها را درون روغن سرخ می کنیم. وقتی یک طرف آن برشته و طلایی شد، طرف دیگر آن را سرخ می کنیم و از تابه خارج می کنیم.

مرحله پنجم

آب بادمجان ها را صاف کرده و دو طرف آن ها را در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. گوشت ها را تقریبا اندازه قطر بادمجان یا سیب زمینی گلوله می کنیم. سپس در یک تابه با روغن داغ تقت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله ششم

گوجه فرنگی ها و فلفل ها را حلقه حلقه کرده و جدا جدا تفت می دهیم. یک لایه بادمجان قرار می دهیم. سیب زمینی ها را روی بادمجان ها چیده و سپس گوشت ها را می چینیم. روی آن گوجه فرنگی و فلفل می گذاریم و با یک خلال آن ها را بهم متصل می کنیم.

مرحله هفتم

فینگر ها را در ظرف فر می چینیم. برای تهیه سس، یک کاسه برداشته و ۲ قاشق رب گوجه فرنگی درون آن می ریزیم. با آب داغ آن را باز میکنیم و روی فینگر ها می ریزیم. سپس به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می پزیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 اسفند 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.