طرز تهیه کیم بستنی با روکش شکلاتی به روش کارخانه ای

طرز تهیه کیم بستنی

طرز تهیه بستنی کیم کاکائویی در کارخانه , بستنی چوبی میوه ای , بستنی با روکش کاکائویی , xvc jidi  d fsjkd

بستنی کیم یکی از انواع بستنی های بسیار محبوب در سراسر جهان است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه بستنی موزی معجونی خانگی به روش بازاری در منزل

مواد لازم برای ۴ بستنی
شیر۲۵۰ گرم
شکر½ پیمانه
حامه صبحانه۹۰ گرم
نشاسته ذرت۱ قاشق سوپخوری
نشاسته گل۱ قاشق غذاخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
شکلات تخته ای۱۵۰ گرم
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه بستنی کیم

مرحله اول

ابتدا شیر را به همراه نشاسته و شکر داخل یک قابلمه مناسب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا به غلظتی شبیه به فرنی برسد.

مرحله دوم

پس از اینکه غظت مواد به حد کافی رسید خامه و وانیل را اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد کمی خنک شود و از حرارت بیفتد.

مرحله سوم

در حین خنک شدن مواد هر چند دقیقه یک بار مواد را هم می زنیم تا رویه نبندد. پس از اینکه مواد از حرارت افتاد انرا داخل قالب بستنی کیم می ریزیم و به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا به صورت کامل یخ بزند.

همچنین ببینید : طرز تهیه بستنی توت فرنگی خوشمزه و مخصوص با خامه صبحانه در منزل

مرحله چهارم

پس از اینکه بستنی به خوبی یخ زد، شکلات تخته ای را به صورت بن ماری روی بخار آب ذوب می کنیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم تا شکلات کاملا روان شود، سپس شکلات را داخل یک لیوان بزرگ که مناسب سایز بستنی ها باشد می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا بستنی ها را داخل لیوان حاوی شکلات می زنیم و کنار می گذاریم تا شکلات سفت شود. به دلیل اینکه بستنی یخ است شکلات خلی سریع سفت می شود. بستنی ها را تا زمان سرو در فریزر نگهداری می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3.5 / 5. تعداد امتیاز: 8

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.