طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه ایتالیایی به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مخلوط پیتزا مخلوط به عنوان محبوب ترین پیتزا در سراسر جهان شناخته می شود که با مواد بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در …

طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی

طرز تهیه دلمه برگ مو دلمه برگ مو یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و معروف کشورهای خاورمیانه است که در کشورمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه …

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه نرگسی اسفناج نرگسی اسفناج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه سیب زمینی پنیری

طرز تهیه سیب زمینی پنیری با مرغ در فر , سیب زمینی با پنیر پیتزا , سیب زمینی پنیر در ماکروفر با سوسیس , xvc jidi sdf cldkd  kdvd

سیب زمینی پنیری یکی از پیش غذاهای معروف و پرطرفدار است که در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سیب زمینی تنوری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

مواد لازم برای ۲ نفر
سیب زمینی۲ نفر
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
آویشن½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت سیب زمینی پنیری

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی پنیری رستورانی ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.

مرحله دوم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را آبکش می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه داخل آب یخ قرار می دهیم تا نشاسته اضافی سیب زمینی ها خارج شود، سپس سیب زمینی ها را روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا خشک شوند.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم. پس از سرخ کردن سیب زمینی ها را روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پنیر پیتزا به روش فست فودی

مرحله چهارم

البته می توانیم سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن در روغن داخل فر قرار دهیم تا بپزند که سلیقه ای می باشد. در ادامه سیب زمینی ها را داخل یک ظرف مناسب می چینیم و مقداری نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی ها می پاشیم.

مرحله پنجم

در ادامه پنیر را روی سیب زمینی ها می ریزیم و به سلیقه خود مقداری قارچ ، ذرت و … روی پنیر می ریزیم و در فر که از ۱۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود.

مرحله ششم

حدود ۲۰ دقیقه زمان برای آب شدن پنیر کافی است. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود. ظرف را از فر خارج می کنیم و آویشن را روی سیب زمینی پنیری می ریزیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

نکات پخت سیب زمینی پنیری

سیب زمینی پنیری بشقاب داغ

اگر می خواهید سیب زمینی پنیری را به روش رستورانی مانند بشقاب داغ تهیه کنید می توانید به سلیقه خود مقداری سبزیجات و ژامبون هم به مواد خود اضافه کنید. با این روش سیب زمینی پنیری شما تقریبا شبیه پیتزا سیب زمینی می شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/zohrehsor
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.