طرز تهیه بستنی زمستانی خوشمزه و ساده به روش سنتی
طرز تهیه بستنی زمستانی
بستنی زمستانی نوعی بستنی خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل اینکه خنک نیست در فصل زمستان سرو می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با پورتال جامع چی شی همراه باشید.
همچنین ببینید : طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی و خوشمزه به روش کارخانه ای
مواد لازم بستنی زمستانی | |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر یا پودر قند | ½ پیمانه |
ژلاتین | ۱ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ پنس |
نان میکادو | ۱ ورق |
سرکه سفید | ½ قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری |
دستور تهیه بستنی زمستانی
مرحله اول
ابتدا نان میکادو را روی سطح کار قرار می دهیم و با یک کارتر گرد کوچک با قطر حدود ۴٫۵ سانتی متر نان میکادو را قالب می زنیم و کنار می گذاریم. در ادامه ژلاتین و گلاب را در یک کاسه کوچک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و کمی می زنیم تا کف کند، سپس سرکه را به همراه نیمی از وانیل و پودر قند اضافه می کنیم و به روش بن ماری روی حرارت ملاین بخار آب قرار می دهیم و حدود ۱۲ دقیقه با دور تند همزن می زنیم.
مرحله سوم
در همین حین ژلاتین و گلاب را هم به روش بن ماری روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین به طور کامل حل شود. پس از گذشت ۱۲ دقیقه کاسه حاوی سفیده تخم مرغ را از روی حرارت کنار می گذاریم و باقیمانده وانیل و مخلوط گلاب و ژلاتین را اضافه می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه آیس پک شکلاتی خوشمزه و مقوی با طعم های میوه ای
مرحله چهارم
حالا باید به مدت چند ثانیه مواد را خیلی سریع مخلوط کنیم تا یکدست شوند. توجه داشته باشید فقط در حدی هم بزنید که ژلاتین با دیگر مواد ترکیب شوند، چون هم زدن زیاد مواد باعث می شود که مایه بستنی شل شود و طعم بستنی خراب شود.
مرحله پنجم
حالا مواد را داخل قیف یکبار مصرف با ماسوره ساده می ریزیم. در ادامه نان های میکادوی قالب زده شده را روی سطح کار داخل یک سینی مناسب می چینیم و روی هر نان میکادو به صورتی قیف می زنیم که به طور کامل پوشیده شود.
مرحله ششم
حالا سینی حاوی بستنی ها را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا بستنی ها سفت شوند. در ادامه شکلات و روغن مایع را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب می کنیم.
همچنین ببینید : طرز تهیه کیم بستنی چوبی خوشمزه مگنت به روش بازاری در منزل
مرحله هفتم
حالا بستنی ها را از یخچال خارج می کنیم و با قاشق روی هر بستنی مقداری شکلات آب شده می ریزیم تا به صورت یکدست کاور شوند. در ادامه بستنی ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا شکلات سفت شود، سپس تا سه روز در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
نکات تهیه بستنی زمستونی
بستنی زمستانی با کیک
اگر بخواهید بستنی زمستانی را به عنوان یک میان وعده مجلسی برای مهمانان خود سرو کنید، می توانید به جای استفاده از نان میکادو به عنوان پایه بستنی از کاپ کیک شکلاتی استفاده کنید. برای مشاهده آموزش کاپ کیک مطلب طرز تهیه کاپ کیک را مشاهده نمایید.
- منبع :
- img from instagram.com/shur_o_shirin