طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین خوشمزه برای رفع تشنگی

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین خوشمزه برای رفع تشنگی

طرز تهیه فالوده خیار و سکنجبین فالوده خیار یکی از نوشیدنی های فصل تابستان است که از گرما زدگی و عطش جلوگیری می کند. این نوشیدنی را با سکنجبین یا شکر می …

طرز تهیه حلوای زنجبیلی کفگیری خوشمزه به روش ارومیه ای

طرز تهیه حلوای زنجبیلی کفگیری خوشمزه به روش ارومیه ای

طرز تهیه حلوای زنجبیلی حلوای زنجبیلی یکی از انواع دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که می توانید به عنوان شیرینی هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه سوفله شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه سوفله شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه سوفله شکلاتی سوفله شکلاتی یکی از انواع دسر های خوشمزه و مخصوص بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه دنت شکلاتی

طرز تهیه دنت کاراملی دسر شکلاتی خانگی قهوه نوشیدنی دنت بدون خامه در خانه مرحله به مرحله

دنت شکلاتی یک دسر خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن به عنوان میان وعده هم استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه آیس پک شکلاتی خوشمزه به روش کافی شاپ

مواد لازم برای ۲ نفر
شیر۱ پیمانه
خامه صبحانه۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۴۰ گرم
وانیل۱ قاشق چایخوری
شکر۶۰ گرم

دستور تهیه دنت شکلاتی

مرحله اول

ابتدا شکر را به همراه وانیل، پودر کاکائو و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر و خامه را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملاصاف و یکدست شوند.

مرحله دوم

مخلوط کردن مواد خیلی مهم است و باید پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید هیچ گلوله ای داخل آن نباشد و کاملا صاف و یکدست باشد. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم.

مرحله سوم

هم زدن مواد را تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط مواد سفت شود و به غلظت خوبی برسد. البته غلظت دنت به خودتان بستگی دارد، برخی دوست دارند دنت را سفت سرو کنند و برخی دوست دارند دنت انها کمی حالت مایع داشته باشد.

مرحله چهارم

پس از اینکه دنت به غلظت مورد نظرمان رسیدآنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/royalynbakery
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.