طرز تهیه تیرامیسو تک نفره خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه تیرامیسو تک نفره تیرامیسو تک نفره یکی از انواع دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه تیرامیسو مجلسی و خوشمزه با روش اصلی ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسو مجلسی و خوشمزه با روش اصلی ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسو تیرامیسو یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه و معروف کشور ایتالیا می باشد که با خامه و بیسکوییت تهیه می شود. این دسر خوشمزه که به عنوان یک دسر …

طرز تهیه پاناکوتای انبه خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتای انبه خوشمزه و مجلسی به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاناکوتای انبه پاناکوتای انبه یکی از دسرهای خوشمزه ایتالیایی است که می توانید از آن در مجالس خود استفاده کنید. این دسر خوشرنگ علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، …

طرز تهیه دنت شکلاتی

طرز تهیه دنت کاراملی دسر شکلاتی خانگی قهوه نوشیدنی دنت بدون خامه در خانه مرحله به مرحله

دنت شکلاتی یک دسر خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن به عنوان میان وعده هم استفاده کنید. انی دسر خوشمزه بافتی شبیه به شکلات صبحانه دارد و از ان می توانیم برای وعده صبحانه نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دنت شکلاتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
شیر۱ پیمانه
خامه صبحانه۱۲۰ گرم
نشاسته ذرت۴ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۴۰ گرم
وانیل۱ قاشق چایخوری
شکر۶۰ گرم

طرز تهیه دنت شکلاتی

مرحله اول

ابتدا شکر را به همراه وانیل، پودر کاکائو و نشاسته ذرت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر و خامه را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.

مرحله دوم

مخلوط کردن مواد خیلی مهم است و باید پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید هیچ گلوله ای داخل آن نباشد و کاملا صاف و یکدست باشد. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم مواد را هم می زنیم.

مرحله سوم

هم زدن مواد را تا جایی ادامه می دهیم که مخلوط مواد سفت شود و به غلظت خوبی برسد. البته غلظت دنت به خودتان بستگی دارد، برخی دوست دارند دنت را سفت سرو کنند و برخی دوست دارند دنت انها کمی حالت مایع داشته باشد.

مرحله چهارم

پس از اینکه دنت به غلظت مورد نظرمان رسید، آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. صبر می کنیم تا در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و تا زمان سرو در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.