طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

طرز تهیه کاپ کیک مجلسی مرحله به مرحله شکلاتی گردویی با فر رنگی مغزدار خیس بدون فر تولد ساده بدون فر

کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک فنجانی شکلاتی بدون فر به روش شیرازی

مواد لازم برای ۲۰ عدد
آرد سفید۲ لیوان
شیر۱ لیوان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
کره۱۲۵ گرم
بکینگ پودر۱۰ گرم
وانیل۵ گرم
پودر کاکائو۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو۵ قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی۴ قاشق غذاخوری
موز۲ عدد

دستور پخت کاپ کیک شکلاتی

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ، شیر و کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط یکسان شوند. در ادامه شکر را به همراه تخم مرغ و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن چند دقیقه مخلوط می کنیم تا سفید و کشدار شود.

مرحله دوم

در ادامه کره را اضافه می کنیم و مجددا مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس شیر را ضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. در ادامه پودر کاکائو، بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط آرد را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه موزها را پوره می کنیم و به همراه مغز گردوی خرد شده و شکلات چیپسی به مایه کیک اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : آموزش دستور طرز تهیه کیک یزدی خانگی خوشمزه و مخصوص

مرحله چهارم

حالا قالب های مافین را داخل سنی فر می چینیم و داخل هر قالب یک کپسول کاغذی قرار می دهیم و تا نیما با مایه کیک پر می کنیم. برای زیبایی بیشتر کاپ کیک ها می توانیم روی آنها مقداری گردوی خرد شده و شکلات چیپسی بریزیم.

مرحله پنجم

فر را از ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس کاپ کیک ها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا آماده شوند. پس از پخت اجازه می دهیم کاپ کیک کمی خنک شوند سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.