طرز تهیه خاگینه قالبی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه خاگینه قالبی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه خاگینه قالبی خاگینه قالبی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه نان شیر خرما خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان شیر خرما خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان شیر خرما نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. …

طرز تهیه کیک باقلوا پرتقالی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک باقلوا پرتقالی خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک باقلوا پرتقالی کیک باقلوا پرتقالی یکی از انواع کیک های ساده خانگی است که با دستورها و مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

طرز تهیه کاپ کیک مجلسی مرحله به مرحله شکلاتی گردویی با فر رنگی مغزدار خیس بدون فر تولد ساده بدون فر

کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲۰ عدد
آرد سفید۲ لیوان
شیر۱ لیوان
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
کره۱۲۵ گرم
بکینگ پودر۱۰ گرم
وانیل۵ گرم
پودر کاکائو۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو۵ قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی۴ قاشق غذاخوری
موز۲ عدد

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک شکلاتی خوشمزه ابتدا تخم مرغ، شیر و کره را از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط یکسان شوند. در ادامه شکر را به همراه تخم مرغ و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن ۵ دقیقه مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

هم زدن شکر و تخم مرغ را باید تا زمانی که بافت شان کشدار و رنگشان روشن شود ادامه دهیم. در ادامه کره نرم شده را به کاسه اضافه می کنیم و مجددا در حد ۱ دقیقه مواد را مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود.

مرحله سوم

در این مرحله شیر را اضافه می کنیم و با دیگر مواد به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه پودر کاکائو را به همراه بکینگ پودر و آرد با هم مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه موزها را پوره می کنیم و به همراه مغز گردوی خرد شده و شکلات چیپسی به مایه کیک اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا قالب های مافین را داخل سنی فر می چینیم و داخل هر قالب یک کپسول کاغذی قرار می دهیم و تا نیما با مایه کیک پر می کنیم. برای زیبایی بیشتر کاپ کیک ها می توانیم روی آنها مقداری گردوی خرد شده و شکلات چیپسی بریزیم.

مرحله ششم

فر را از ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس کاپ کیک ها را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا آماده شوند. پس از پخت اجازه می دهیم کاپ کیک کمی خنک شوند سپس آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.