طرز تهیه بال کباب مرغ ترکیه ای خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه بیف استروگانوف خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
طرز تهیه بیف استروگانوف بیف استروگانف یکی از انواع غذاهای بسیار معروف و خوشمزه کشور روسیه است که در سراسر جهان به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. این غذای …
طرز تهیه سالاد خسروشاهی خوشمزه و ساده با قارچ و مرغ
طرز تهیه سالاد خسروشاهی سالاد خسرو شاهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توانیم از آن به عنوان یک غذای کامل نیز استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کباب کوبیده با سنگدان مرغ کباب کوبیده با سنگدان مرغ یکی از روش های پخت کباب کوبیده است که با قیمت بسیار مناسب تری تهیه می شود. کباب کوبیده یکی …
طرز تهیه بال کباب مرغ ترکیه ای
بال کباب مرغ ترکیه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بال کباب مرغ ترکیه ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کتف و بال مرغ | ۱ کیلوگرم |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه بال کباب مرغ ترکیه ای
مرحله اول
برای تهیه بال کباب مرغ ترکیه ای خوشمزه در ابتدای کار کتف و بال مرغ را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس با یک دستمال تمیز خشک کرده و درون یک کاسه گود می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله آویشن، فلفل قرمز، روغن مایع و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را با دست زیر و رو می کنیم تا گوشت مرغ با روغن و ادویه ها کاور شود، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله سوم
حالا کاسه را به مدت ۱ تا چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از گذشت این زمان فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کاغذ روغنی را با کمی روغن چرب می کنیم. در ادامه روی کتف ها و بال ها را با یک چاقوی تیز چند شیار ایجاد می کنیم تا به صورت یکدست مغز پخت شوند.
مرحله پنجم
حالا بال ها و کتف ها را درون سینی فر می چینیم و در فر قرار می دهیم. در ادامه ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا یک سمت کتف و بالها بپزد، سپس آنها را از سینی خارج می کنیم. در ادامه کتف و بال ها را بر می گردانیم و مجددا در فر قرار می دهیم.
مرحله ششم
در نهایت پس از اینکه سمت دیگر کتف و بال ها کباب شد، گریل را روشن می کنیم تا روی تکه های گوشت مرغ طلایی شود. در نهایت سینی را از فر خارج کرده و بال کباب را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
- منبع :
- semirayergun