مطالب پر بازدید امروز
مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج؛ این مدل ها زیبایی دستان شما را چند برابر می کنند!

مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج النگوهای طلا از قدیم تو فرهنگ ما جایگاه خاصی داشتن. مدل النگوی طلا زنانه با طرح موج یکی از اون طراحی‌های خاصیه که این روزا …

تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس

تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس؛ طرح های جدید و بسیار شیک برای تابستان

تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس تی شرت آستین کوتاه زنانه طرح کاکتوس یکی از اون لباس‌های جذابیه که هر کسی می‌تونه تو کمدش داشته باشه. این تی شرت‌ها با طرح‌های …

استایل لباس نیمه رسمی زنانه

استایل لباس نیمه رسمی زنانه برای مراسمات مختلف؛ طرح های ساده و مجلسی با هم

استایل لباس نیمه رسمی زنانه انتخاب استایل لباس نیمه رسمی زنانه یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هاست، مخصوصاً وقتی می‌خواهید توی یه مهمونی یا جلسه کاری شرکت کنید. چیزی که می‌تونه توی این موقعیت‌ها …

طرز تهیه بال مرغ پرچمی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه بال مرغ پرچمی

بال مرغ پرچمی , طرز تهیه بال مرغ پرچمی , دستور پخت بال مرغ پرچمی

بال پرچمی یکی از غذاهایی است که کبابی ها و جگرکی ها سرو می کنند. کباب بال مرغ به دلیل چرب بودن بال و بافت نرم و خوشمزه ای که دارد در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. در این دستور، روش مزه دار کردن و پخت بال مرغ پرچمی یا کباب بال مرغ آموزش داده شده است. کباب بال را می توان با ماست چکیده، ریحان و سالاد سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بال مرغ پرچمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بال مرغ پرچمی
بال مرغبه مقدار لازم
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار لازم
آب لیموی تازهبه مقدار دلخواه
ماست چکیده۲ قاشق غذا خوری
سرکه سفیدکمی
روغن زیتونبه مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ پرچمی

مرحله اول

برای تهیه بال خوشمزه و مخصوص پرچمی در ابتدای کار، بال ها را شسته و آبکش می کنیم. سپس با کمی سرکه و آب درون یک کاسه می ریزیم و نیم ساعت تا ۱ ساعت استراحت می دهیم تا بوی بد و زهم مرغ به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان، بال ها را آبکشی می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را شسته و پس از گرفتن پوستش به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و روی بال ها می ریزیم و با دست کمی مواد را زیر و رو می کنیم.

مرحله سوم

حالا روغن زیتون را به همراه نمک، فلفل، پاپریکا، ماست چکیده و آبلیمو را به مرغ ها اضافه کرده و به خوبی مواد را ترکیب می کنیم تا بال های مرغ طعم دار شوند، سپس روی درب کاسه را با سلفون یا بشقاب به طور کامل می پوشانیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کاسه حاوی بال های مرغ را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بال های به خوبی طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم و بال های مرغ را روی تخته گوشت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با یک کارد تیز از وسط روی بال های مرغ یک شیار عمیق ایجاد می کنیم و آنها را با دست به صورت پرچم باز می کنیم، سپس بال های مرغ را سیخ می کنیم. در ادامه بال ها را روی منقل ذغال یا اجاق گاز با حرارت بسیار ملایم کباب می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 31 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.