مطالب پر بازدید
خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص و مضرات گیاه انجدان در طب سنتی: هشدارها و کاربردها

خواص گیاه انجدان گیاه انجدان رومی، که در میان گونه‌های گیاهی اروپا از اهمیت برجسته‌ای برخوردار است، در سراسر جهان، به ویژه در کشورهایی چون آلمان، ایالات متحده امریکا، مجارستان، جمهوری چک، …

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود. این غذای خوشمزه تقریبا در تمام شهرهای کشور …

طرز تهیه خورش سیب زمینی بوشهری خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش سیب زمینی بوشهری خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه خورش سیب زمینی بوشهری این خورش، یک خورش اصیل ایرانی و جنوبی است که از ترکیب گوشت یا مرغ، لپه و سیب زمینی و گوجه فرنگی تهیه می شود. از …

طرز تهیه بال مرغ پرچمی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

طرز تهیه بال مرغ پرچمی

بال مرغ پرچمی , طرز تهیه بال مرغ پرچمی , دستور پخت بال مرغ پرچمی

بال پرچمی یکی از غذاهایی است که کبابی ها و جگرکی ها سرو می کنند. کباب بال مرغ به دلیل چرب بودن بال و بافت نرم و خوشمزه ای که دارد در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. در این دستور، روش مزه دار کردن و پخت بال مرغ پرچمی یا کباب بال مرغ آموزش داده شده است. کباب بال را می توان با ماست چکیده، ریحان و سالاد سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بال مرغ پرچمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بال مرغ پرچمی
بال مرغبه مقدار لازم
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و پاپریکابه مقدار لازم
آب لیموی تازهبه مقدار دلخواه
ماست چکیده۲ قاشق غذا خوری
سرکه سفیدکمی
روغن زیتونبه مقدار لازم

طرز تهیه بال مرغ پرچمی

مرحله اول

برای تهیه بال خوشمزه و مخصوص پرچمی در ابتدای کار، بال ها را شسته و آبکش می کنیم. سپس با کمی سرکه و آب درون یک کاسه می ریزیم و نیم ساعت تا ۱ ساعت استراحت می دهیم تا بوی بد و زهم مرغ به طور کامل گرفته شود.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان، بال ها را آبکشی می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را شسته و پس از گرفتن پوستش به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و روی بال ها می ریزیم و با دست کمی مواد را زیر و رو می کنیم.

مرحله سوم

حالا روغن زیتون را به همراه نمک، فلفل، پاپریکا، ماست چکیده و آبلیمو را به مرغ ها اضافه کرده و به خوبی مواد را ترکیب می کنیم تا بال های مرغ طعم دار شوند، سپس روی درب کاسه را با سلفون یا بشقاب به طور کامل می پوشانیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کاسه حاوی بال های مرغ را به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بال های به خوبی طعم دار شوند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم و بال های مرغ را روی تخته گوشت قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با یک کارد تیز از وسط روی بال های مرغ یک شیار عمیق ایجاد می کنیم و آنها را با دست به صورت پرچم باز می کنیم، سپس بال های مرغ را سیخ می کنیم. در ادامه بال ها را روی منقل ذغال یا اجاق گاز با حرارت بسیار ملایم کباب می کنیم.

5/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 31 مرداد 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.