طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی مرحله به مرحله نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده پف دار و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه کیک اسفنجی کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک ها در سراسر جهان است که بیشترین استفاده آن در صنایع شیرینی پزی می باشد. کیک اسفنجی در شیرینی پزی و …

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه شیرینی خنفروش زعفرانی

شیرینی خنفروش زعفرانی , طرز تهیه شیرینی خنفروش زعفرانی

شیرینی خنفروش یکی از انواع شیرینی های سنتی خوشمزه و ساده ایرانی است که با طعم های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی خنفروش زعفرانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی خنفروش زعفرانی
آرد سفید۱ پیمانه
آرد برنج۱٫۵ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
شیر۱ پیمانه
روغن½ پیمانه
شکر۱ پیمانه
گلاب¼ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی خنفروش زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خنفروش با طعم زعفرانی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مافین یا دونات را با روغن به خوبی چرب می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و سفید رنگ شود. در ادامه شیر و روغن را به ترتیب به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس هر کدام را به مدت چند ثانیه مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. در ادامه گلاب را به همراه زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم و آنها را نیز فقط در حدی که با دیگر مواد یکدست شوند، مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و آرد برنج با هم ترکیب کرده، سپس دو مرتبه الک می کنیم. در ادامه مواد را مجددا درون الک می ریزیم و این بار روی مواد درون کاسه الک کرده و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مایه شیرینی به طور کامل یکدست شد، آنرا درون قالب مافین یا قالب دونات می ریزیم، سپس درون طبقه وسط فر قرار می دهیم تا شیرینی ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و کاملا طلایی شوند.

مرحله ششم

پس از اینکه شیرینی ها به طور کامل پختند، آنها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شوند. در نهایت شیرینی ها را از قالب خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.