مطالب پر بازدید
طرز تهیه مافین کدو حلوایی مخصوص با طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه مافین کدو حلوایی مخصوص با طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه مافین کدو حلوایی مافین کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که می توانیم آنرا برای پذیرایی در شب یلدا درست کنیم، برای مشاهده …

طرز تهیه بیسکوییت سابله ساده و خوشمزه به روش فرانسوی

طرز تهیه بیسکوییت سابله ساده و خوشمزه به روش فرانسوی

طرز تهیه بیسکوییت سابله بیسکوییت سابله یک نوع بیسکوییت ساده و در عین حال خوشمزه است. این بیسکوییت را به راحتی در فر خانگی می توان طبخ کرد و نیاز به دستگاه …

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

بررسی علمی خواص زغال اخته + مضرات ناشناخته این میوه!

خواص زغال اخته زغال اخته به دلیل دارا بودن تانین و آنتی اکسیدان‌ها، خواص متعددی دارد که شامل درمان اسهال، بهبود سلامت قلب، پاکسازی کبد، کمک به لاغری، بهبود عملکرد چشم، درمان …

طرز تهیه شیرینی خنفروش خوشمزه و مخصوص به روش هرمزگانی

طرز تهیه شیرینی خنفروش

طرز تهیه خنفروش با آرد برنج طرز تهیه خنفروش بحرینی خنفروش هرمزگان

شیرینی خنفروش یکی از شیرینی های مشهور مردم ساحلی خلیج فارس است که در جنوب ایران و کشور های عرب حاشیه خلیج فارس تهیه می شود و مردم جنوب معمولا در ماه رمضان این شیرینی خوشمزه را درست می کنند. این شیرینی با دستگاه بیسکوییت ساز تهیه می شود اما می توان خمیر آن را با وردنه باز کرد و قالب زد و در فر طبخ نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی خنفروش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی خنفروش
شیر خشک قنادی۳ قاشق غذا خوری
آرد شیرینی پزی۲ پیمانه
آرد برنجنصف پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ درشت۳ عدد
شکر۱ پیمانه
پودر هل۱ قاشق چای خوری
روغن مایعیک چهارم پیمانه
گلابسه چهارم پیمانه

طرز تهیه شیرینی خنفروش

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه و سنتی خنفروش در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و شیر خشک قنادی، آرد شیرینی پزی، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم ترکیب و الک می کنیم. درون یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها و شکر را با دور تند همزن می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر هل را اضافه می‌کنیم. مجدد با هم حدود ۵ دقیقه هم می ‌زنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس روغن مایع و گلاب را به آن، اضافه می ‌کنیم و مجدد با هم ترکیب می ‌کنیم. ترکیب آرد را اضافه کرده و با دور کند همزن، هم می ‌زنیم.

مرحله سوم

دستگاه بیسکوییت ساز را روشن می ‌کنیم تا حسابی داغ شود‌. با برس هر نوبت را چرب می‌کنیم. از ملات به وسیله قاشق داخل قالب ها را پر می‌کنیم.ب عد از ۵ دقیقه چک می‌ کنیم. این شیرینی بسیار خوش عطر و طعم می ‌باشد.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 تیر 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.