طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید. همچنین ببینید : طرز تهیه …

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در عید نوروز استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه شباهت زیادی به پولکی اصفهانی …

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های پر طرفدار در جهان است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی خنفروش

طرز تهیه خنفروش با آرد برنج طرز تهیه خنفروش بحرینی خنفروش هرمزگان

شیرینی خنفروش یکی از شیرینی های مشهور مردم ساحلی خلیج فارس است که در جنوب ایران و کشور های عرب حاشیه خلیج فارس تهیه می شود و مردم جنوب معمولا در ماه رمضان این شیرینی خوشمزه را درست می کنند. این شیرینی با دستگاه بیسکوییت ساز تهیه می شود اما می توان خمیر آن را با وردنه باز کرد و قالب زد و در فر طبخ نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی خنفروش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی خنفروش
شیر خشک قنادی۳ قاشق غذا خوری
آرد شیرینی پزی۲ پیمانه
آرد برنجنصف پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ درشت۳ عدد
شکر۱ پیمانه
پودر هل۱ قاشق چای خوری
روغن مایعیک چهارم پیمانه
گلابسه چهارم پیمانه

طرز تهیه شیرینی خنفروش

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه و سنتی خنفروش در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و شیر خشک قنادی، آرد شیرینی پزی، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم ترکیب و الک می کنیم. درون یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها و شکر را با دور تند همزن می زنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر هل را اضافه می‌کنیم. مجدد با هم حدود ۵ دقیقه هم می ‌زنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس روغن مایع و گلاب را به آن، اضافه می ‌کنیم و مجدد با هم ترکیب می ‌کنیم. ترکیب آرد را اضافه کرده و با دور کند همزن، هم می ‌زنیم.

مرحله سوم

دستگاه بیسکوییت ساز را روشن می ‌کنیم تا حسابی داغ شود‌. با برس هر نوبت را چرب می‌کنیم. از ملات به وسیله قاشق داخل قالب ها را پر می‌کنیم.ب عد از ۵ دقیقه چک می‌ کنیم. این شیرینی بسیار خوش عطر و طعم می ‌باشد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.