طرز تهیه سس سالسا خوشمزه و مخصوص به روش اصیل مکزیکی

طرز تهیه سس سالسا خوشمزه و مخصوص به روش اصیل مکزیکی

طرز تهیه سس سالسا سس سالسا یکی از انواع سس های خوشمزه و بین المللی است که در کنار انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده

طرز تهیه مربای زرشک خوشمزه و مجلسی با رنگ فوق العاده

طرز تهیه مربای زرشک مربای زرشک یکی از انواع مرباهای خاص و بسیار خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای صبحانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه سس ماست خوشمزه و رژیمی به روش رستورانی

طرز تهیه سس ماست خوشمزه و رژیمی به روش رستورانی

طرز تهیه سس ماست برای غذاهای مختلف سس های مختلفی وجود دارد. یکی از این سس ها، سس ماست است. این سس برای افرادی که منع مصرف مایونز دارند، یا افرادی که …

طرز تهیه مربای توت سفید

طرز تهیه مربای توت سفید با توت سفید چی درست کنم تازه خشک در منزل

مربای توت سفید یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی مجلسی خوشرنگ و خوشمزه

مواد لازم مربای توت سفید
توت سفید۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۱ لیوان
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
وانیل۱ پنس
خلال پستهبرای تزیین

دستور تهیه مربای توت سفید

مرحله اول

برای تهیه این مربا بهتر است از توت های درشت و نیمه رسیده استفاده شود، زیرا اگر از توت های رسیده استفاده کنید پس از پخت له می شود. ابتدا توت های را تمیز می کنیم و می شوییم، سپس آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان برود.

مرحله دوم

در این مرحله توت ها را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم و بین هر لایه مقداری شکر می پاشیم، سپس قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا توت ها آب بیندازند. پس از ۱۲ ساعت قابلمه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله سوم

در مرحله بعدی ۱ لیوان آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید، سپس حرارت را ملایم می کنیم و کف های روی آب را جمع می کنیم و دور می ریزیم تا مربا در پایان پخت شفاف شود.

مرحله چهارم

صبر می کنیم تا مربا به غلظت کافی برسد سپس آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. برای اینکه متوجه شویم مربا قوام امده است باید غلظت آن پس از سرد شدن شبیه به عسل باشد و وقتی یک قطره از شهد مربای خنک شده را بین دو انگشت قرار می دهیم کش بیاید.

مرحله پنجم

پس از اینکه غلظت مربا به حد کافی رسید وانیل را اضافه کرده و حرارت زیر مربا را خاموش می کنیم. اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط خنک شود سپس در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات پخت مربای توت سفید

خواص توت سفید

توت سفید خواص بسیاری دارد که از مهم ترین این خواص می توان به درمان کبد چرب، کاهش استرس، کمک به کاهش وزن و… اشاره کرد. برای مشاهده خاصیت های بیشتر توت سفید مطلب خواص و مضرات توت سفید را مطالعه بفرمایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/na_de_re
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.