طرز تهیه مربای زردک خوشمزه و سنتی با خواص فراوان

طرز تهیه مربای زردک خوشمزه و سنتی با خواص فراوان

طرز تهیه مربای زردک زردک از گیاهان خوشمزه و پر خاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند، اگر زردک از کیفیت مطلوب و مرغوب برخوردار باشد، کم ریشه آب …

طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه و مخصوص به روش ساوه ای

طرز تهیه رب انار خانگی خوشمزه و مخصوص به روش ساوه ای

طرز تهیه رب انار رب انار یکی از انواع چاشنی ها و طعم دهنده های بسیار پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. رب انار هم مانند …

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه به دو روش فوری و هفت ساله

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه به دو روش فوری و هفت ساله

طرز تهیه سیر ترشی سیر ترشی یکی از انواع ترشی های بسیار محبوب و پرمصرف در میان ایرانیان است که در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد. این ترشی خوشمزه …

طرز تهیه مربای گردو

طرز تهیه مربای گردو ارمنستان طرز تهیه مربای گردو با عسل طرز تهیه مربای گردو درسته طرز تهیه مربای گردو با شیره انگور طرز تهیه مربای چاقاله گردو بدون اهک خواص مربای گردو

اگر تا به حال داخل مربا‌هایی که تهیه کرده ‌اید از گردو استفاده کرده باشید، حتما طعم گردو داخل مربا خاطرتان مانده است. یکی از ابتکار هایی که برای تهیه انواع مربا می ‌توان خرج داد، همین استفاده از آجیل ‌ها و خشکبارهایی مثل گردو، بادام و پسته است که هنگام خوردن مربا وقتی زیر دندان می ‌آیند، بسیار جذاب است. این مربای خوش ‌طعم و شکیل را می ‌توانید هم با گردوی خشک و هم در فصل گردوی تازه با گردوی کال هم آماده کنید. این مربای خوشمزه می تواند یک صبحانه مقوی برای شما باشد. یا به عنوان یک دسر و پیش غذای مجلسی، سفره های میهمانی شما را زینت دهد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای گردو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای گردو
گردو تر و تازه۴۰ عدد
شکر۱ لیوان
زعفران سابیدههر چه بیشتر بهتر
هل سابیده شده۴ عدد
گلاب دو آتیشه۲ قاشق غذا خوری
آب۱ لیوان
آبلیمو تازه۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربای گردو

مرحله اول

برای تهیه مربای گردوی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، حتما پوست روی مغز گردوهای تر را جدا کنیم و کنار بگذاریم. می توان در این مربا از مغز گردو خشک استفاده کرد. برای این کار باید چند ساعت مغز گردو را در آب خیس کرد.

مرحله دوم

سپس پوسته روی مغز گردو را از آن جدا نمود. در این مرحله شکر، آب، گلاب، زعفران، هل و آبلیمو را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم می ‌گذاریم تا جوش بیاید. بعد به آن مغز گردو ها را اضافه می‌ کنیم و زمان می ‌دهیم تا به آرامی شهد قوام بیاید.

مرحله سوم

برای اینکه متوجه شویم مربا قوام آمده است، یک قاشق را در شربت می ‌زنیم، اگر قطره شربت با سرعت از آن چکه نکرد یعنی قوام آمده است. پس از اینکه مربا به غلظت مناسب رسید، شعله را خاموش می ‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از سرد شدن مربا آن را در ظرف مناسب می‌ ریزیم و در یخچال قرار می ‌دهیم. شربت مربا بعد از خنک شدن غلیظ تر می ‌شود پس روی حرارت نگذاریم خیلی غلیظ شود، چون بعد از خنک شدن کاملا سفت می ‌شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.