مطالب پر بازدید
طرز تهیه ترشی قاشقی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه ترشی قاشقی خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه ترشی قاشقی ترشی قاشقی یکی از انواع ترشی های خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه ترشی لبو و هویج خوشمزه و خوشرنگ رستورانی

طرز تهیه ترشی لبو و هویج خوشمزه و خوشرنگ رستورانی

طرز تهیه ترشی لبو ترشی لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این ترشی خوشمزه که فوق العاده خوشرنگ است علاوه …

استراتژی‌های موثر برای درمان دندان قروچه + درمان‌های خانگی

استراتژی‌های موثر برای درمان دندان قروچه + درمان‌های خانگی

درمان دندان قروچه در درمان دندان قروچه، استفاده از محافظ‌های دندانی پلاستیکی به منظور جلوگیری از تماس دندان‌ها و کاهش ساییدگی شبانه مفید است، اگرچه این روش به تنهایی درمان قطعی محسوب …

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی همدانی ترشی فلفل کبابی ترکیه ای طرز تهیه فلفل کبابی طرز تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو ترشی فلفل کبابی نی نی سایت

ترشی فلفل کبابی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل کبابی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی فلفل کبابی
فلفل تند یا دلمه ای۳ کیلوگرم
سیر۱ بوته
نمک۲ قاشق غذاخوری
سرکه۱ لیوان
روغن زیتون۱ فنجان
جعفری۱۰۰ گرم
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

مرحله اول

برای تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه ابتدا نوع فلفل را انتخاب می کنیم. اگر بخواهیم طعم ترشی تند باشد از فلفل تند استفاده می کنیم و اگر بخواهیم طعم فلفل ملایم باشد از فلفل دلمه ای استفاده می کنیم.

مرحله دوم

برای شروع، فلفل ها را به سیخ می کشیم و روی حرارت شعله گاز یا منقل ذغال قرار می دهیم تا به طور کامل کباب شده و رنگ پوست شان سیاه شود. در ادامه فلفل های کباب شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله روی درب کاسه را با پلاستیک می پوشانیم و اجازه می دهیم فلفل ها به طور کامل خنک شوند (این کار باعث می شود پوست فلفل ها راحت جدا شود). پس از اینکه فلفل ها خنک شدند، پوست شان را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فلفل های کباب شده را به خوبی می شوییم و از وسط برش می زنیم، سپس تخمه های درون آنها را خارج می کنیم. در ادامه فلفل ها را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و درون یک ظرف بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بوته سیر را باز می کنیم و پوست حبه های سیر را جدا می کنیم، سپس به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد می کنیم و به ظرف حاوی فلفل می افزاییم. جعفری را هم به صورت درشت خرد کرده و اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا سرکه را به همراه نعناع خشک، نمک و روغن زیتون اضافه کرده و مواد را زیر و رو می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مواد ترشی را درون یک ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که درب ظرف را باید به صورتی ببندیم که هیچ گونه هوایی وارد ظرف نشود. در پایان شیشه حاوی ترشی را درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک هفته تا ده روز ترشی ما آماده مصرف است.

4/5 - (1 امتیاز)
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.