طرز تهیه خیار شور فوری خوشمزه و ترد خانگی به روش بازاری

طرز تهیه خیار شور فوری خوشمزه و ترد خانگی به روش بازاری

طرز تهیه خیار شور خیارشور یکی از انواع چاشنی های پر مصرف و خوشمزه ایرانی است که در صنایع غذایی مختلف هم کاربرد بسیاری دارد. امروزه از خیارشور در کنار انواع غذاهای …

طرز تهیه سس سیر خوشمزه و مخصوص به روش سنتی لبنانی

طرز تهیه سس سیر خوشمزه و مخصوص به روش سنتی لبنانی

طرز تهیه سس سیر سس سیر یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این سس خوشمزه اصالتا متعلق به کشور لبنان …

طرز تهیه انجیر خشک خانگی خوشمزه و روش نگهداری انجیر خشک

طرز تهیه انجیر خشک خانگی خوشمزه و روش نگهداری انجیر خشک

طرز تهیه انجیر خشک انجیر خشک یکی از انواع آجیل های ایرانی محسوب می شود که خواص بسیار برای تقویت بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی …

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی همدانی ترشی فلفل کبابی ترکیه ای طرز تهیه فلفل کبابی طرز تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو ترشی فلفل کبابی نی نی سایت

ترشی فلفل کبابی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل کبابی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی فلفل کبابی
فلفل تند یا دلمه ای۳ کیلوگرم
سیر۱ بوته
نمک۲ قاشق غذاخوری
سرکه۱ لیوان
روغن زیتون۱ فنجان
جعفری۱۰۰ گرم
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

مرحله اول

برای تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه ابتدا نوع فلفل را انتخاب می کنیم. اگر بخواهیم طعم ترشی تند باشد از فلفل تند استفاده می کنیم و اگر بخواهیم طعم فلفل ملایم باشد از فلفل دلمه ای استفاده می کنیم.

مرحله دوم

برای شروع، فلفل ها را به سیخ می کشیم و روی حرارت شعله گاز یا منقل ذغال قرار می دهیم تا به طور کامل کباب شده و رنگ پوست شان سیاه شود. در ادامه فلفل های کباب شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله روی درب کاسه را با پلاستیک می پوشانیم و اجازه می دهیم فلفل ها به طور کامل خنک شوند (این کار باعث می شود پوست فلفل ها راحت جدا شود). پس از اینکه فلفل ها خنک شدند، پوست شان را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فلفل های کباب شده را به خوبی می شوییم و از وسط برش می زنیم، سپس تخمه های درون آنها را خارج می کنیم. در ادامه فلفل ها را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و درون یک ظرف بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بوته سیر را باز می کنیم و پوست حبه های سیر را جدا می کنیم، سپس به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد می کنیم و به ظرف حاوی فلفل می افزاییم. جعفری را هم به صورت درشت خرد کرده و اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا سرکه را به همراه نعناع خشک، نمک و روغن زیتون اضافه کرده و مواد را زیر و رو می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مواد ترشی را درون یک ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که درب ظرف را باید به صورتی ببندیم که هیچ گونه هوایی وارد ظرف نشود. در پایان شیشه حاوی ترشی را درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک هفته تا ده روز ترشی ما آماده مصرف است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.