طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه ترشی نازخاتون ترشی نازخاتون یکی از انواع ترشی های خاص و خوشمزه ایرانی است که اصالتش متعلق به استان های شمالی می باشد، برای مشاهده این آموزش با چی شی …

طرز تهیه ترشی گوجه کال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه ترشی گوجه کال خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه ترشی گوجه کال ترشی گوجه کال یکی از انواع ترشی های خاص ایرانی است که نسبت به ترشی های دیگر کمی ناشناخته تر می باشد، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه کنسرو قارچ سالم و خوشمزه با ماندگاری بالا در منزل

طرز تهیه کنسرو قارچ سالم و خوشمزه با ماندگاری بالا در منزل

طرز تهیه کنسرو قارچ قارچ یکی از اجزای تشکیل دهنده بیشتر غذاها است که علاوه بر طعم خوبی که به غذا می دهد، حاوی پروتئین است و می تواند جایگزین خوبی برای …

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی همدانی ترشی فلفل کبابی ترکیه ای طرز تهیه فلفل کبابی طرز تهیه ترشی فلفل تند با روغن زیتون طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو ترشی فلفل کبابی نی نی سایت

ترشی فلفل کبابی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی فلفل کبابی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم ترشی فلفل کبابی
فلفل تند یا دلمه ای۳ کیلوگرم
سیر۱ بوته
نمک۲ قاشق غذاخوری
سرکه۱ لیوان
روغن زیتون۱ فنجان
جعفری۱۰۰ گرم
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی فلفل کبابی

مرحله اول

برای تهیه ترشی فلفل کبابی خوشمزه ابتدا نوع فلفل را انتخاب می کنیم. اگر بخواهیم طعم ترشی تند باشد از فلفل تند استفاده می کنیم و اگر بخواهیم طعم فلفل ملایم باشد از فلفل دلمه ای استفاده می کنیم.

مرحله دوم

برای شروع، فلفل ها را به سیخ می کشیم و روی حرارت شعله گاز یا منقل ذغال قرار می دهیم تا به طور کامل کباب شده و رنگ پوست شان سیاه شود. در ادامه فلفل های کباب شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله روی درب کاسه را با پلاستیک می پوشانیم و اجازه می دهیم فلفل ها به طور کامل خنک شوند (این کار باعث می شود پوست فلفل ها راحت جدا شود). پس از اینکه فلفل ها خنک شدند، پوست شان را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا فلفل های کباب شده را به خوبی می شوییم و از وسط برش می زنیم، سپس تخمه های درون آنها را خارج می کنیم. در ادامه فلفل ها را به صورت نگینی درشت خرد می کنیم و درون یک ظرف بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بوته سیر را باز می کنیم و پوست حبه های سیر را جدا می کنیم، سپس به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد می کنیم و به ظرف حاوی فلفل می افزاییم. جعفری را هم به صورت درشت خرد کرده و اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا سرکه را به همراه نعناع خشک، نمک و روغن زیتون اضافه کرده و مواد را زیر و رو می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مواد ترشی را درون یک ظرف شیشه ای مناسب می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که درب ظرف را باید به صورتی ببندیم که هیچ گونه هوایی وارد ظرف نشود. در پایان شیشه حاوی ترشی را درون یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک هفته تا ده روز ترشی ما آماده مصرف است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.