طرز تهیه کرپ

طرز تهیه کرپ صبحانه بدون شیر کرپ شیرین کرپ مکزیکی کرپ کالباس کرپ رژیمی با ماست رنگی نوتلا

کرپ یکی از انواع پنکیک های ساده و بسیار خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده این دستور شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه پنکیک آمریکایی خوشمزه و مجلسی برای صبحانه

مواد لازم کرپ
شیر۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
آب۱ لیوان
آرد۱ لیوان
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس

دستور تهیه کرپ

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا حجمشان دو برابر شود. در ادامه شیر را به همراه آب و روغن مایع به کاسه اضافه می کنیم و در حدی که مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم و به همراه نمک به کاسه اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود مخلوط می کنیم. اگر می خواهید کرپ شما شیرین باشد می توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و با مقداری کمی روغن کف تابه را چرب می کنیم، سپس با ملاقه از مایه کرپ داخل تابه می ریزیم تا مانند پنکیک حباب بزند و کف طلایی شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود.

مرحله چهارم

به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم و روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا کمی خنک شوند. حالا کرپ ها را می توانید به سلیقه خود با موادی مثل انواع مربا، نوتلا، عسل، انواع میوه های فصل و … سرو کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.