مطالب پر بازدید
طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی مناسب برای عصرانه

طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی مناسب برای عصرانه

طرز تهیه اسلایس مکرون گردویی اسلایس مکرون گردویی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که در این دستور به صورت اسلایس شده سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل …

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه لوکوم میوه ای خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه لوکوم میوه ای خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه لوکوم میوه ای لوکوم میوه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوکوم میوه ای …

طرز تهیه کرپ ساده و خوشمزه صبحانه به روش اصیل فرانسوی

طرز تهیه کرپ

طرز تهیه کرپ صبحانه بدون شیر کرپ شیرین کرپ مکزیکی کرپ کالباس کرپ رژیمی با ماست رنگی نوتلا

کرپ یکی از انواع پنکیک های ساده و بسیار خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرپ ساده در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کرپ
شیر۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
آب۱ لیوان
آرد۱ لیوان
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس

طرز تهیه کرپ

مرحله اول

برای تهیه کرپ ساده ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا حجمشان دو برابر شود. در ادامه شیر را به همراه آب و روغن مایع به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله در حدی که مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و به همراه نمک به کاسه اضافه می کنیم، سپس در حدی که با دیگر مواد یکدست شود مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

توجه داشته باشید که اگر می خواهید کرپ شما شیرین باشد می توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر یا مواد شیرین کننده دیگر مانند عسل، شیره انگور و … هم اضافه کنید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا با مقداری کمی روغن کف تابه را چرب می کنیم، سپس با ملاقه از مایه کرپ داخل تابه می ریزیم تا مانند پنکیک حباب بزند و کف طلایی شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود

مرحله پنجم

به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم و روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا کمی خنک شوند. حالا کرپ ها را می توانید به سلیقه خود با موادی مثل انواع مربا، نوتلا، عسل، انواع میوه های فصل و … سرو کنید.

1/5 - (1 امتیاز)
آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 آبان 1401
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.