طرز تهیه کرپ ساده و خوشمزه صبحانه به روش اصیل فرانسوی
طرز تهیه نان تافتون خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به نان لواش دارد، برای مشاهده آموزش کامل و …
طرز تهیه کیک دارچینی اسفنجی خانگی با گردو و کشمش
طرز تهیه کیک دارچینی کیک دارچینی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با مواد متنوعی پخته می شود. این کیک خوشمزه را می توانیم به …
طرز تهیه پوآچا قمری خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای
طرز تهیه پوآچا قمری نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان …
طرز تهیه کرپ
کرپ یکی از انواع پنکیک های ساده و بسیار خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به فرانسه می باشد، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرپ ساده در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کرپ | |
شیر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آب | ۱ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ پنس |
طرز تهیه کرپ
مرحله اول
برای تهیه کرپ ساده ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا حجمشان دو برابر شود. در ادامه شیر را به همراه آب و روغن مایع به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله در حدی که مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم و به همراه نمک به کاسه اضافه می کنیم، سپس در حدی که با دیگر مواد یکدست شود مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که اگر می خواهید کرپ شما شیرین باشد می توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر یا مواد شیرین کننده دیگر مانند عسل، شیره انگور و … هم اضافه کنید. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا با مقداری کمی روغن کف تابه را چرب می کنیم، سپس با ملاقه از مایه کرپ داخل تابه می ریزیم تا مانند پنکیک حباب بزند و کف طلایی شود، سپس آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی شود
مرحله پنجم
به همین ترتیب تمام کرپ ها را آماده می کنیم و روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا کمی خنک شوند. حالا کرپ ها را می توانید به سلیقه خود با موادی مثل انواع مربا، نوتلا، عسل، انواع میوه های فصل و … سرو کنید.
- منبع :
- sharmin.food