طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه ژله خاکشیر و تخم شربتی این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از تخم شربتی و خاکشیر و گل محمدی به صورت لایه ای تهیه می شود. این …

طرز تهیه مسقطی بازاری خوشمزه و کشدار به روش شیرازی

طرز تهیه مسقطی بازاری خوشمزه و کشدار به روش شیرازی

طرز تهیه مسقطی مسقطی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان فارس می باشد. این دسر خوشمزه و مخصوص امروزه معمولا به عنوان شیرینی …

طرز تهیه محلبی رافائلو یک دسر خوشمزه و مخصوص برای مهمانی ها

طرز تهیه محلبی رافائلو یک دسر خوشمزه و مخصوص برای مهمانی ها

طرز تهیه محلبی رافائلو دسر محلبی رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از نشاسته و شیر …

طرز تهیه نوتلا

طرز تهیه نوتلا رژیمی بستنی در کافی شاپ خانگی شف طیبه داغ کرم نوتلا سس نوتلا کرم فندقی شکلات کرمی

نوتلا نوعی شکلات صبحانه محبوب و بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که بسیار مقوی و انرژی زا می باشد. البته از نوتلا می توانید در انواع دسرها و شیرینی ها نیز استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نوتلا در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم نوتلا
فندق۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
پودر کاکائو۲ قاشق چایخوری
روغن مایع کنجد۳ قاشق غذاخوری
شیر سرد۱۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه½ بسته
پودر شیر خشک۱ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ۸۰ گرم
شکلات شیرین۱۶۰ گرم
عسل۲قاشق غذاخوری
نمک۱پنس

طرز تهیه نوتلا

مرحله اول

برای تهیه نوتلا باید از فندق پوست کنده و بو داده شده استفاده کنیم، ابتدا فندق ها را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا پوست های اضافی فندق جدا شود و فندق بوداده شود، سپس باید آنرا پودر کنیم.

مرحله دوم

فندق ها را داخل مخلوط کن می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه پالس می زنیم تا فندق ها به طور کامل پودر بشن و روغن پس بدهند. در این مرحله شکلات تلخ و شیرین را به روش بن ماری روی بخار آب کتری یا سماور ذوب می کنیم و به فندق پودر شده اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه خامه صبحانه را به همراه روغن مایع کنجد، عسل، پودر کاکائو، پودر شیرخشک و نمک را هم به مخلوط کن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. هر ۳۰ ثانیه یک بار به دستگاه مخلوط کن استراحت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا اگر مواد خیلی سفت بود و روان نبود کم کم شیر را اضافه می کنیم. اگر می خواهید نوتلا کمی شیرین تر شود می توانید مقدار بیشتری عسل اضافه کنید. توجه داشته باشید که غلظت نوتلا بعد از رفتن در یخچال خیلی بیشتر می شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه به غلظت مورد پسند خود رسیدیم ( نوتلا باید در این مرحله سفت نباشد و روان باشد ) آنرا داخل یک ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرید سپس سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه نوتلا

نوتلا بدون شیر خشک

شاید خیلی افراد شیرخشک در دسترس نداشته باشد و بخواهند نوتلا را بدون شیر خشک تهیه کنند. شیر خشک فقط برای این استفاده می شود که رنگ نوتلا خیلی تیره نباشد و رنگ آنرا به فندقی تبدیل کند. اگر شیر خشک استفاده نکنید هیچ مشکلی پیش نخواهد امد.

روغن مناسب نوتلا

برای تهیه نوتلا به طور معمول از روغن مایع معمولی استفاده می شود، که همان روغن تخمه آفتابگردان است. البته از روغن های دیگر مثل روغن کنجد یا روغن نارگیل هم می توانیم استفاده کنیم. توجه داشته باشید که به هیچ وجه از روغن زیتون برای تهیه نوتلا استفاده نکنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 26 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.