مطالب پیشنهادی
طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان

طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان

طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوری‌ها برای سلامتی و افزایش لذت از طعم‌ها انجام می‌شوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانواده‌ها، برخی …

طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی

طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی

طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سس‌های بسیار کاربردی در شیرینی‌پزی است که می‌توانید از آن در تهیه انواع کیک‌ها و شیرینی‌ها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه

طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه کرپ نوتلا خوشمزه و مخصوص برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه کرپ نوتلا

طرز تهیه کرپ نوتلا دو نفره توت فرنگی بار موز

کرپ یک صبحانه مقوی و سبک است که همراه با عسل یا شکلات صبحانه و میوه تازه، سرو نمود. این کرپ خمیر لطیفی دارد و بافت خوبی دارد. از آنجا که این کرپ تخم مرغ و شیر بادام دارد، برای کودکان بسیار مقوی و مفید است. این کرپ را می توان در چای یا قهوه به عنوان عصرانه نیز سرو نمود.

مواد لازم ۱۰ عدد کرپ
آرد۱ فنجان
نمکنصف قاشق چای خوری
تخم مرغ۲ عدد
شیر بادامیک و یک چهارم فنجان
روغن نارگیل۲ قاشق غذا خوری
روغن نارگیلبه مقدار لازم برای سرخ کردن

دستور پخت کرپ نوتلا

مرحله اول

برای تهیه کرپ خوشمزه ابتدا یک کاسه بزرگ بر می داریم و مواد خشک را داخل آن ریخته و با هم مخلوط می کنیم. یک کاسه کوچک برداشته و تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا از لختگی در آید و با هم مخلوط شود.

مرحله دوم

سپس مخلوط تخم مرغ را با مواد خشک مخلوط می کنیم. هر بار یک چهارم مواد تر را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کم کم مواد را با هم مخلوط می کنیم تا بافت نرمی بدست آید. سپس روغن نارگیل را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

روی خمیر را سلفون می کشیم و حداقل یک ساعت یا از شب قبل درون یخچال استراحت می دهیم. یک تابه بر می داریم وروی حرارت قرار می دهیم. کمی کف تابه را با روغن چرب می کنیم. سپس یک چهارم فنجان از خمیر کرپ را داخل تابه پخش می کنیم.

مرحله چهارم

به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزد. کرپ ها را از تابه خارج کرده و می گذاریم از حرارت بیفتد. سپس یک لایه نوتلا می مالیم و روی آن را میوه های تازه قرار می دهیم. کرپ ها را می توان رول کرد یا به صورت لایه ای تزیین نمود و سرو کرد.

مطالب پیشنهادی

آخرین بروز رسانی در : شنبه 16 اسفند 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.