طرز تهیه سالاد تن ماهی و لوبیا سفید مجلسی و بسیار خوشمزه
طرز تهیه سالاد تن ماهی و لوبیا سفید سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی …
خواص بابونه برای سرماخوردگی، درمان عفونت و سرفه!
خواص بابونه برای سرماخوردگی بابونه، گیاهی با خصوصیات دارویی و طبعی گرم و خشک، به عنوان یکی از گیاهان موثر در طب سنتی شناخته شده است. این گیاه دارای فواید بیشماری است …
طرز تهیه خوراک قارچ خوشمزه و مخصوص رژیمی به روش ایتالیایی
طرز تهیه خوراک قارچ خوراک قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی رژیمی در ادامه با چی شی …
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ ساده با طعم بسیار خوشمزه
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ
لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
لوبیا سبز | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
برنج | ۳ پیمانه |
سینه مرغ چرخ شده | ۳۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ
مرحله اول
برای تهیه لوبیا پلو ابتدا برنج را به همراه کمی نمک می خیسانیم، سپس سر و ته لوبیا ها را با چاقو می گیریم و آنها را به صورت بند انگشتی خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
مرحله دوم
در این مرحله ۱ قاشق نمک به آب اضافه کرده و پس از اینکه آب شروع به جوشدن کرد، لوبیا سبز را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳ دقیقه بجوشد. در ادامه لوبیا سبز را با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله یک از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا شیشه ای شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را یک تا دو دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس لوبیا سبز را به همراه آب لیمو ترش اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند، تا آب درون تابه کشیده شود. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و ۱ قاشق نمک اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس برنج را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بجوشد و نرم شود. زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود، برنج را آبکشی می کنیم.
مرحله هفتم
حالا داخل یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته، سپس به سلیقه خود یک تکه نان یا سیب زمینی ورقه ای در کف قابلمه قرار می دهیم. در ادامه کمی برنج روی ته دیگ را میریزیم، سپس یک لایه از مخلوط لوبیا سبز روی برنج می ریزیم.
مرحله هشتم
برنج و مخلوط لوبیا سبز را به همین ترتیب به صورت لایه ای در قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده تا لوبیا پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در همین حین کوفته های قلقلی را درست می کنیم.
مرحله نهم
برای این منظور پیاز باقیمانده را رنده کرده و آب اضافی آنرا می گیریم، سپس به همراه گوشت مرغ چرخ شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مواد را به کوفته هایی به اندازه گردو تبدیل می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه کرده و به طور کامل سرخ می کنیم. در نهایت لوبیا پلو را به همراه کوفته های مرغ سرو می کنیم.
- منبع :
- leylifood.dez