طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری خوشمزه به روش ساندویچی مثل بیرون

طرز تهیه سوسیس بندری سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای ساندویچی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد. این غذای لذیذ و فوری به دلیل طعم …

طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه جگر کبابی جگر کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی …

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ شکم پر مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود. این غذای خوشمزه تقریبا در تمام شهرهای کشور …

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ

لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ , طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ

لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا سبز۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
برنج۳ پیمانه
سینه مرغ چرخ شده۳۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی مرغ

مرحله اول

برای تهیه لوبیا پلو ابتدا برنج را به همراه کمی نمک می خیسانیم، سپس سر و ته لوبیا ها را با چاقو می گیریم و آنها را به صورت بند انگشتی خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه را تا نیمه آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله ۱ قاشق نمک به آب اضافه کرده و پس از اینکه آب شروع به جوشدن کرد، لوبیا سبز را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳ دقیقه بجوشد. در ادامه لوبیا سبز را با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله یک از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا شیشه ای شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را یک تا دو دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس لوبیا سبز را به همراه آب لیمو ترش اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد، نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند، تا آب درون تابه کشیده شود. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کرده و ۱ قاشق نمک اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، سپس برنج را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بجوشد و نرم شود. زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود، برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله هفتم

حالا داخل یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته، سپس به سلیقه خود یک تکه نان یا سیب زمینی ورقه ای در کف قابلمه قرار می دهیم. در ادامه کمی برنج روی ته دیگ را میریزیم، سپس یک لایه از مخلوط لوبیا سبز روی برنج می ریزیم.

مرحله هشتم

برنج و مخلوط لوبیا سبز را به همین ترتیب به صورت لایه ای در قابلمه می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده تا لوبیا پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در همین حین کوفته های قلقلی را درست می کنیم.

مرحله نهم

برای این منظور پیاز باقیمانده را رنده کرده و آب اضافی آنرا می گیریم، سپس به همراه گوشت مرغ چرخ شده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه مواد را به کوفته هایی به اندازه گردو تبدیل می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه کرده و به طور کامل سرخ می کنیم. در نهایت لوبیا پلو را به همراه کوفته های مرغ سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 30 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.