طرز تهیه مربای گیلاس خانگی خوشرنگ به روش کارخانه ای

طرز تهیه مربای گیلاس خانگی خوشرنگ به روش کارخانه ای

طرز تهیه مربای گیلاس مربای گیلاس یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه سس قارچ خوشمزه مخصوص انواع سوخاری و استیک

طرز تهیه سس قارچ خوشمزه مخصوص انواع سوخاری و استیک

طرز تهیه سس قارچ سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که معمولا به همراه غذاهایی مثل استیک گوشت، استیک مرغ و … سرو می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی خوشرنگ و بسیار خوشمزه خانگی

طرز تهیه مربای کدو حلوایی مربای کدو حلوایی یکی از انواع مرباهای بسیار خوشرنگ و خوش طعم ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه مربای شلیل

طرز تهیه مربای شلیل خانگی ساده انجیری قرمز درسته بازاری کارخانه ای

مربای شلیل یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه مربا توت فرنگی خانگی خوشرنگ و خوشمزه فوری

مواد لازم مربای شلیل
شلیل۱ کیلوگرم
شکر۷۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه مربای شلیل

مرحله اول

برای تهیه مربای شلیل حتما از شلیل های سفت با پوست قرمز استفاده کنید تا در پایان کار مربای با کیفیت تر و خوشمزه تری داشته باشید. ابتدا هسته های شلیل ها را خارج می کنیم و با پوست به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

حتما شلیل ها را به صورت حبه ای خرد کنید تا پس از پخت له نشوندف چون اگر نازک خرد شوند، پس از پخت له می شوند. پس از اینکه شلیل ها را خرد کردیم آنها را وزن می کنیم و برای هر یک کیلوگرم شلیل خرد شده، هفتصد گرم شکر اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه شلیل ها را خرد کردیم، انها را داخل یک قابلمه می ریزیم و شکر را روی شلیل ها می پاشیم و اجازه می دهیم یک شب به همین صورت در یخچال بماند تا شلیل ها آب بیندازند. پس از گذشت ۱۲ تا ۲۴ ساعت شلیل ها را از یخچال خارج می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه مربای گیلاس خانگی و شیشه ای با رنگ قرمز خوشرنگ

مرحله چهارم

اگر دوست دارید مربا دارای شهد بیشتری باشد یک لیوان آب اضافه می کنیم و اگر دوست دارید مربا شهد کمتری داشته باشد نیاز نیست آب اضافه کنید چون شلیل ها به حد کافی آب انداخته اند. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکرها آب شوند.

مرحله پنجم

پس از اینکه شکرها آب شدند حرارت را کمی بیشتر می کنیم تا مربا بجوشد. در حین پخت روی مربا کف جمع می شود که حتما باید کف های روی مربا دور ریخته شوند. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه برای قوام آمدن مربا زمان نیاز است.

مرحله ششم

پنج دقیقه آخر پخت مربا آب لیمو ترش را اضافه می کنیم تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کند. سپس حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم مربا در دمای محیط خنک شود. در پایان مربا را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/elham_ebr59
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.