طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و مجلسی با هویج و کرفس

طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و مجلسی با هویج و کرفس

طرز تهیه گل کلم شور گل کلم شور یکی از انواع چاشنی های خوشمزه ایرانی است که مانند ترشی در کنار غذا سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با …

طرز تهیه مربای گل محمدی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه مربای گل محمدی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه مربای گل محمدی مربای گل محمدی یا گل سرخ یکی از انواع مرباهای اصیل ایرانی است که مانند دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. این مربای خوشمزه …

طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی خوشمزه به روش کارخانه ای

طرز تهیه سس هزار جزیره خانگی خوشمزه به روش کارخانه ای

طرز تهیه سس هزار جزیره سس هزار جزیره یکی از انواع سس های خوشمزه پرطرفدار ایرانی است که به همراه انواع سالاد و غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه مربای گیلاس

طرز تهیه مربای گیلاس طرز تهیه مربای گیلاس رزا منتظمی خانگی شیشه ای زرد قرمز سیاه دونفره زرد سفید قرمز

مربای گیلاس یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه استفاده می شود. مربای گیلاس به دلیل اینکه رنگ بسیار جذابی دارد، معمولا برای دیزاین و تزیین انواع کیکف شیرینی و دسر هم استفاده می شود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه مربای گیلاس قرمز در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای گیلاس
گیلاس۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۱ لیوان
جوهر لیمو¼ قاشق مرباخوری

طرز تهیه مربای گیلاس

مرحله اول

برای تهیه مربای خوشمزه ابتدا گیلاس ها را می شوییم و با دستمال حوله ای خشک می کنیم، سپس با دستگاه هسته گیر یا سیخ چوبی هسته های گیلاس را خارج می کنیم. گیلاس ها را بعد از خارج کردن هسته ها به صورت لایه ای داخل یک قابلمه استیل یا رویی می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله باید نصف شکر را روی گیلاس ها بپاشیم، به این صورت یک مقدار گیلاس داخل قابلمه می ریزیم و کمی شکر رویشان میپاشیم، به همین صورت لایه به لایه شکر و گیلاس می ریزیم تا شکر کاملا به خورد گیلاس ها برود.

مرحله سوم

پس از این کار قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیمتا آب بیندازند. پس از گذشت ۲۴ ساعت قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و باقیمانده شکر و آب را به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب جوش امد با یک کفگیر، کف های روی آب را می گیریم و دور می ریزیم. در ادامه حرارت را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۳۰ تا ۴۵ مربا روی حرارت ملایم بماند تا غلیظ شود و به خوبی جا بیفتد.

مرحله پنجم

در آخر پس از اینکه مربا به غلظت کافی رسید و آماده شد جوهر لیمو را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت در دمای آشپزخانه بماند، سپس آنرا داخل ظرف های شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات طرز تهیه مربای گیلاس

نشانه آماده شدن مربا

برای اینکه ببینید مربای شما قوام آمده است مقداری از شهد مربا را داخل یک کاسه کوچک بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. اگر شهد غلیظ شده بود مربا اماده است ولی اگر شهد روان بود یعنی مربا باید هنوز روی حرارت بماند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.