طرز تهیه مارمالاد پرتقال خوشمزه و فوری برای انواع کیک و دسر

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خوشمزه و فوری برای انواع کیک و دسر

طرز تهیه مارمالاد پرتقال مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه …

طرز تهیه پودر بامیه خشک شده خانگی و سالم برای انواع غذاها

طرز تهیه پودر بامیه خشک شده خانگی و سالم برای انواع غذاها

طرز تهیه پودر بامیه خشک شده پودر بامیه خشک یکی از انواع ادویه های جنوبی مخصوص غذاهای ایرانی است که خواص زیادی هم برای بدن دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه دانه انار خشک شده سالم و خانگی برای تزیین و چاشنی

طرز تهیه دانه انار خشک شده سالم و خانگی برای تزیین و چاشنی

طرز تهیه دانه انار خشک شده دانه انار خشک شده یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های طبیعی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. …

طرز تهیه مربای گیلاس

طرز تهیه مربای گیلاس طرز تهیه مربای گیلاس رزا منتظمی خانگی شیشه ای زرد قرمز سیاه دونفره

مربای گیلاس یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : آموزش کامل طرز تهیه مربای توت فرنگی قرمز و خوشرنگ مجلسی

مواد لازم مربای گیلاس
گیلاس۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب۱ لیوان
جوهر لیمو¼ قاشق مرباخوری

دستور تهیه پخت مربای گیلاس

مرحله اول

ابتدا گیلاس ها را می شوییم و با دستمال حوله ای خشک می کنیم، سپس با دستگاه هسته گیر یا سیخ چوبی هسته های گیلاس را خارج می کنیم. گیلاس ها را بعد از خارج کردن هسته ها به صورت لایه ای داخل یک قابلمه استیل یا رویی می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله باید نصف شکر را روی گیلاس ها بپاشیم، به این صورت یک مقدار گیلاس داخل قابلمه می ریزیم و کمی شکر رویشان میپاشیم، به همین صورت لایه به لایه شکر و گیلاس می ریزیم تا شکر کاملا به خورد گیلاس ها برود.

مرحله سوم

پس از این کار قابلمه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیمتا آب بیندازند. پس از گذشت ۲۴ ساعت قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و باقیمانده شکر و آب را به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب جوش امد با یک کفگیر، کف های روی آب را می گیریم و دور می ریزیم. در ادامه حرارت را ملایم تر می کنیم و اجازه می دهیم حدود ۳۰ تا ۴۵ مربا روی حرارت ملایم بماند تا غلیظ شود و به خوبی جا بیفتد.

مرحله پنجم

در آخر پس از اینکه مربا به غلظت کافی رسید و آماده شد جوهر لیمو را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت در دمای آشپزخانه بماند، سپس آنرا داخل ظرف های شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکات تهیه مربای گیلاس

نشانه آماده شدن مربا

برای اینکه ببینید مربای شما قوام آمده است مقداری از شهد مربا را داخل یک کاسه کوچک بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. اگر شهد غلیظ شده بود مربا اماده است ولی اگر شهد روان بود یعنی مربا باید هنوز روی حرارت بماند.

 

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fereshte.ghorbanii
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.