طرز تهیه سبزی پلو با تن ماهی فوری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با تن ماهی فوری خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با تن ماهی سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و مهم برای ایرانیان است. این غذای خوشمزه علاوه بر این که در طول سال …

طرز تهیه چوب شور خانگی خوشمزه به روش اصلی آلمانی

طرز تهیه چوب شور خانگی خوشمزه به روش اصلی آلمانی

طرز تهیه چوب شور چوب شور یکی از تنقلات خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. جالب است بدانید که نام اصلی چوب شور پرتزل …

طرز تهیه پاستا با سوسیس و پنیر پارمزان به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه پاستا با سوسیس و پنیر پارمزان به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه پاستا با سوسیس پاستا با سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. همانطور که مطمئنا می دانید پاستا یکی …

طرز تهیه مرغ تندوری

مرغ تندوری , طرز تهیه مرغ تندوری , دستور پخت مرغ تندوری بدون فر هندی

مرغ یکی از انواع پروتئین هایی است که به خاطر قیمت مناسبی که نسبت به بقیه گوشت ها دارد، همچنین داشتن ضرر کمتر نسبت به گوشت قرمز و پخت سریع تر، طرفداران زیادی دارد. برای پختن مرغ روش های مختلفی وجود دارد. یکی از انواع غذاهایی که با مرغ پخته می شود مرغ تندوری است که با ادویه تندوری تهیه و در فر پخته و برشته می شود. این غذا به سادگی و در فر تهیه می شود و می توان برای دور همی ها تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ تندوری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مرغ تندوری
مرغ۴ تکه
ادویه تندوری۱ قاشق سوپ خوری
گشنیز ساطوری شده۱ قاشق سوپ خوری
پیاز۱ عدد
ماست۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع یا زیتون۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
لیموترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه مرغ تندوری

مرحله اول

برای تهیه مرغ خوشمزه به روش تندوری در ابتدای کار، ادویه تندوری، رب گوجه فرنگی، گشنیز ساطوری شده، ماست، روغن زیتون، پیاز خرد شده، آب لیمو ترش و نمک و فلفل را درون یک کاسه با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه مواد طعم دهنده با هم ترکیب شدند، تکه های مرغ را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا مرغ کامل به مواد آغشته شود. روی آن را فویل کشیده و ۲ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا مزه دار شود.

مرحله سوم

روی فویل را چند سوراخ می کنیم و درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار می دهیم و ۱ ساعت زمان می دهیم تا پخته شود. بعد از ۱ ساعت، آن را از فر خارج کرده و فویل را بر می داریم.

مرحله چهارم

آبی که کف ظرف جمع شده است را روی مرغ ها ریخته و به مدت نیم ساعت دیگر داخل فر قرار می دهیم که پخت مرغ کامل شود و مرغ ها برشته و خوشرنگ شود. این پخت، اصلا نیاز به آب ندارد و خود مرغ آب می اندازد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 2 شهریور 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.