طرز تهیه مرغ تندوری خوشمزه و مخصوص به روش هندی
طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده و خوشمزه با قارچ و سیب زمینی
طرز تهیه خوراک دل مرغ خوراک دل مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که با سبزیجات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …
طرز تهیه آبگوشت کرمانی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی
طرز تهیه آبگوشت کرمانی آبگوشت یک غذای اصیل ایرانی است که با گوشت و حبوبات طبخ می شود و با نان میل می گردد. اما آبگوشت در شهر های مختلف به گونه …
طرز تهیه آش عدس مجلسی و خوشمزه به روش اصیل گیلانی
طرز تهیه آش عدس آش عدس یکی از انواع آش های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …
طرز تهیه مرغ تندوری
مرغ یکی از انواع پروتئین هایی است که به خاطر قیمت مناسبی که نسبت به بقیه گوشت ها دارد، همچنین داشتن ضرر کمتر نسبت به گوشت قرمز و پخت سریع تر، طرفداران زیادی دارد. برای پختن مرغ روش های مختلفی وجود دارد. یکی از انواع غذاهایی که با مرغ پخته می شود مرغ تندوری است که با ادویه تندوری تهیه و در فر پخته و برشته می شود. این غذا به سادگی و در فر تهیه می شود و می توان برای دور همی ها تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ تندوری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم مرغ تندوری | |
مرغ | ۴ تکه |
ادویه تندوری | ۱ قاشق سوپ خوری |
گشنیز ساطوری شده | ۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز | ۱ عدد |
ماست | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن مایع یا زیتون | ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
لیموترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ تندوری
مرحله اول
برای تهیه مرغ خوشمزه به روش تندوری در ابتدای کار، ادویه تندوری، رب گوجه فرنگی، گشنیز ساطوری شده، ماست، روغن زیتون، پیاز خرد شده، آب لیمو ترش و نمک و فلفل را درون یک کاسه با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
پس از اینکه مواد طعم دهنده با هم ترکیب شدند، تکه های مرغ را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا مرغ کامل به مواد آغشته شود. روی آن را فویل کشیده و ۲ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا مزه دار شود.
مرحله سوم
روی فویل را چند سوراخ می کنیم و درون فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است قرار می دهیم و ۱ ساعت زمان می دهیم تا پخته شود. بعد از ۱ ساعت، آن را از فر خارج کرده و فویل را بر می داریم.
مرحله چهارم
آبی که کف ظرف جمع شده است را روی مرغ ها ریخته و به مدت نیم ساعت دیگر داخل فر قرار می دهیم که پخت مرغ کامل شود و مرغ ها برشته و خوشرنگ شود. این پخت، اصلا نیاز به آب ندارد و خود مرغ آب می اندازد.
- منبع :
- golnaaz.aalizadeh